Hotii de celebritate

The Bling Ring

 


Anul: 2013

Durata: 95min

Tara: Statele Unite ale Americii

Regia: Sofia Coppola

Scenariul: Sofia Coppola

 

Sinopsis:

Filmul regizat de Sofia Coppola a deschis sectiunea "Un certain Regard", Cannes, 2013.
Filmul, inspirat dintr-un caz real, prezinta povestea unor tineri obsedati de celebritate, care jefuiesc locuintele unor binecunoscute vedete hollywoodiene, dupa ce afla de pe internet adresele acestora. Printre celebrele victime, se numara Paris Hilton, Orlando Bloom si Rachel Bilson.
In lumea obsedata de faima a orasului Los Angeles, un grup de adolescenti traiesc o palpitanta si tulburatoare aventura jefuind vedetele de la Hollywood. Fascinati de viata glamour a actorilor din showbiz, adolescentii analizeaza online celebritatile si locuintele lor, iar mai apoi, cu indrazneala si noroc, fura din casele lor bunuri de lux in valoare de 3 milioane de euro.
Despre cazul real care a stat la baza filmului, regizoarea Sofia Copolla explica: "Dupa ce am auzit povestea si am citit articolul (n.r: povestea originala a fost publicata in revista Vanity Fair in februarie 2010), mi s-a parut ca e desprinsa din film: era incredibila si avea tineri frumosi ca personaje negative intr-o lume a vedetelor. Cel mai mult m-au socat afirmatiile lor: ei nu considerau ca faceau ceva rau si erau mai ales interesati de celebritatea pe care le putea aduce aceste jafuri."
"The Bling Ring" este al treilea film al Sofiei Coppola care trateaza tema celebritatii, dupa "Maria Antoanetta" si "Somewhere".   Distribuit de Forum Film.

Extensiile acceptate sunt jpg, gif, png, bmp.

Se pot incarca maxim 20 poze odata.Tine apasat tasta Ctrl pentru a putea selecta mai multe poze.


Trebuie sa fii logat pentru a incarca poze! Acceseaza cont sau Creeaza un cont nou

 
 
  
asdasd