Ce-o fi, o fi...

Whatever Works

 


Anul: 2009

Durata: 92min

Tara: USA

Regia: Woody Allen

Scenariul: Woody Allen

 

Sinopsis:

Boris Yellnikof este un geniu al fizicii care si-a ratat casnicia, premiul Nobel, chiar si sinuciderea sa. Mai mult, acest stralucit mizantrop locuieste singur pana cand intr-o seara, o tanara fugara, Melody, apare in fata usii sale, flamanda si inghetata. Boris ii ofera locuinta sa pentru cateva nopti. Melody se instaleaza foarte repede. Comentariile cinice ale lui Boris nu ii rapesc pofta ei de viata si putin cu putin, acest cuplu straniu invata sa co-existe. În ciuda spiritului lui superior, Boris ajunge sa aprecieze compania acestei simple tinere si impotriva tuturor, vor sa se casatoreasca, gasindu-si reciproc echilibrul in diversitatea celuilalt.   Un an mai tarziu, fericirea lor este perturbata de sosirea neasteptata a mamei lui Melody, Marietta. Descoperind ca fiica sa nu numai este maritata, dar sotul ei este un batran excentric cu mult mai in varsta ca ea, Marietta sufera un soc. Pentru a destinde atmosfera, Boris le invita pe Melody si pe mama ei la restaurant impreuna cu un prieten, Leo Brockman. Este lovitura de gratie pentru Leo si Marietta. Marietta va descoperi alaturi de Leo o noua viata plina de experiente interesante.
Marietta isi pune in cap sa o vada pe Melody la bratul unui tanar pe care l-a intalnit la restaurant, Randy Lee James. Putin cu putin, descurajata de pesimismul lui Boris, Melody se simte atrasa de Randy.
Lucrurile se complica mai mult atunci cand John, tatal lui Melody si sotul lui Marietta, ajunge in oras pentru a-si recupera sotia si fiica...
De la intalniri intamplatoare la capricii ale destinului, de la iubire la tristete, de la disperare la renastere, personajele leaga si dezleaga relatii, cautand in disperare fericirea.

Imagini:

  
 •  

Filme similare:

Extensiile acceptate sunt jpg, gif, png, bmp.

Se pot incarca maxim 20 poze odata.Tine apasat tasta Ctrl pentru a putea selecta mai multe poze.


Trebuie sa fii logat pentru a incarca poze! Acceseaza cont sau Creeaza un cont nou

Comentarii   Optiuni
 
 • Sebi Sebi / 13 Apr 2010 (de mai mult de 1 an) ArataAscunde

  Pentru mine surpriza a fost ca Larry David e ­excelent si ca actor, nu numai ca ­scenarist, filmul merita.

 • Callu Callu / 2 Mar 2010 (de mai mult de 1 an) ArataAscunde

  Numai pentru faptul ca este un film iesit din ­tipare si tot merita vazut, nemaivorbind ­de umorul uneori foarte subtil inserat in unele ­scene. Banuiesc ca ne-am saturat cu totii de ­aceleasi comedii romantice stereotipe (pe care ­acest film le satirizeaza pe alocuri)

 • johnny087 johnny087 / 18 Ian 2010 (de mai mult de 1 an) ArataAscunde

  După ce-am vizionat Vicky, ­Christina, Barcelona, am rămas ­cu impresia că Woody Allen a îmbătrânit ­şi, de-a lungul acestui proces, ­şi-a pierdut inspiraţia. Aproape jumătate din ­film nu se ridică la standardele pe care el ­singur le-a creat de-a lungul activităţii sale ­cinematografice. Whatever Works, ­însă, îl readuce pe acel Woody Allen pe ­care îl ştiam. Chiar dacă nu şi pe ecran. ­Whatever Works este acel tip de comedie cu care ­regizorul/actorul/producătorul/scenaristul ­american ne-a obişnuit şi marchează revenirea sa ­în oraşul care l-a consacrat, New ­York-ul (după ce în ultima vreme a preferat să ­filmeze prin Europa).

 

Fani

 • Tatarandoru (tatarandoru)
 • Yufeng (Yufeng)
 
  
asdasd