Reteaua sociala

The Social Network

 


Anul: 2010

Tara: Statele Unite ale Americii

Regia: David Fincher

 

Sinopsis:

"The Social Network" prezinta modul in care a luat fiinta si a evoluat una dintre cele mai populare retele de socializare de pe glob: Facebook. In anul 2004, un student in anul II la prestigioasa universitate Harvard pe nume Mark Zuckerberg a avut ideea geniala de a pune bazele unei retele sociale inchise, care sa ii reuneasca pe toti discipolii respectivei institutii de invatamant superior.   Dupa doi ani, reteaua Facebook s-a extins si i-a inglobat pe studentii altor universitati, iar in iunie 2010 a reusit performanta de a fi frecventata de aproximativ 540 milioane de persoane in fiecare luna. Oricat ar parea de bizar, la originea acestei adevarate senzatii din domeniul internetului a stat o idee nascuta intr-o camera de camin in mintea studentilor Mark Zuckerberg, Eduardo Saverin si Sean Parker, care s-au transformat in mai putin de 6 ani in miliardari in dolari.   "The Social Network" este partial bazat pe cartea "The Accidental Billionaires: The Founding of Facebook, a Tale of Sex, Money, Genius and Betrayal" scrisa de Ben Mezrich.

Extensiile acceptate sunt jpg, gif, png, bmp.

Se pot incarca maxim 20 poze odata.Tine apasat tasta Ctrl pentru a putea selecta mai multe poze.


Trebuie sa fii logat pentru a incarca poze! Acceseaza cont sau Creeaza un cont nou

Comentarii   Optiuni
 
 • Vasile Barbu Vasile Barbu / 12 Nov 2015 (de mai mult de 1 an) ArataAscunde

  Bravo .Este un film foarte ca lumea.
  Fără ­să văd.
  Doar din ce am citit deci.
  ­Braavooo.

 • Calugar David Alin Calugar David Alin / 15 Ian 2011 (de mai mult de 1 an) ArataAscunde

  Ei bine... un film foarte fain realizat... bine ­jucat de catre protagonisti. O poveste foarte ­interesanta si pe deasupra si cu baze reale... ­extraordinar... cat l-am vazut si sunt foarte ­impresionat.... si imi place la nebunie replica ­de pe poster... "You don't get to 500 ­million friends without making a few ­enemies". superb... recomand

 • Papusica Papusica / 7 Nov 2010 (de mai mult de 1 an) ArataAscunde

  f bine realizat

 • luminitagram luminitagram / 4 Oct 2010 (de mai mult de 1 an) ArataAscunde

  Mi-ar placea sa vad acest film, mai ales ­ca fac parte din retea, suntem prieteni ­in retea si este un lucru minunat acest ­Facebook.

 
 
 

Fani

 • Maria (delish)
 • Vasile Barbu (madri.d)
 • Kravyus (kravyus)
 
  
asdasd