Vietile secrete ale Pippei Lee

The Private Lives of Pippa Lee

 


Anul: 2009

Durata: 93min

Tara: SUA

Regia: Rebecca Miller

Scenariul: Rebecca Miller

 

Sinopsis:

Ajunsa la varsta de 50 de ani, Pippa Lee este mandra mama a doi gemeni pe nume Grace si Ben si sotia devotata a unui editor cu 30 de ani mai batran decat ea.
Atunci cand sotul ei Herb decide sa paraseasca impreuna orasul New York si sa se stabilesca intr-o comunitate de pensionari din Marigold Village, femeia nu reuseste sa se adapteze la noul stil de viata si traverseaza o perioada dificila, care o aduce in pragul unei crize nervoase.
Iar dupa ce Herb se indragosteste de o femeie mult mai tanara decat ea, Pippa Lee incepe sa-si exploreze senzualitatea multa vreme ingropata, dezvoltand o legatura stranie cu Chris, baiatul cu probleme al vecinilor ei.

Imagini:

  

Filme similare:

Extensiile acceptate sunt jpg, gif, png, bmp.

Se pot incarca maxim 20 poze odata.Tine apasat tasta Ctrl pentru a putea selecta mai multe poze.


Trebuie sa fii logat pentru a incarca poze! Acceseaza cont sau Creeaza un cont nou

Comentarii   Optiuni
 
  • adizoo13 adizoo13 / 16 Mar 2010 (de mai mult de 1 an) ArataAscunde

    dap deci filmul e cam pasiv nu tresare cu ­nimic, totusi de remarcat distributia si ­rolul cuminte pe care Keanu il face in nota ­filmului linistit, cel mai impresionant ­rol il face cred Maria Bello care ce e drept are ­si cel mai solicitant rol.
    o poveste ­banala si normala nu iti vei aduce aminte de el ­foarte repede

  • Petrica Bogdan Petrica Bogdan / 3 Mar 2010 (de mai mult de 1 an) ArataAscunde

    Wow...am citit cartea. Am fost un efort de ­vointa din partea mea s-o termin. Exceleaza la ­capitolul lipsa de imaginatie...adevarul este ca ­e destul de greu sa jonglezi cu putinele cuvinte ­de care dispune vocabularul Rebeccai Miller. ­Partea frumoasa este ca incercand sa fie ­profunda..aceasta carte nu reuseste decat sa fie ­penibila. Si ca sa fiu masochist pana la ­capat..am vazut si filmul!! Vorba ­aia.."curiosity killed the cat".

 

Fani

  • Nada909 (nada909)
 
  
asdasd