Omul care se holba la capre

The Men Who Stare at Goats

 


Anul: 2009

Durata: 90min

Tara: USA

Regia: Grant Heslov

 

Sinopsis:

Inspirata din realitate, "The Men Who Stare at Goats" este povestea lui Bob Wilton (Ewan McGregor), un reporter care se afla in cautarea urmatorului sau mare subiect. In cercetarile sale, el da peste Lyn Cassady (George Clooney), un individ foarte bizar care pretinde ca face parte dintr-o unitate speciala experimentala a armatei Statelor Unite.   Cassady este convins ca aceasta unitate New Earth Army va revolutiona felul in care se vor desfasura razboaiele. Armata americana se va inarma cu calugari razboinici Jedi cu puteri psihice de neegalat in stare sa poata citi gandurile dusmanului doar holbandu-se la el.   Un general hippie foarte excentric pe nume Bill Django (Jeff Bridges), care foloseste banii armatei pentru prostituate si droguri, dispare in misiune, iar Cassady porneste in cautarea acestuia, alaturi de reporterul sau care crede ca a descoperit subiectul secolului.

Imagini:

  
 •  

Filme similare:

Extensiile acceptate sunt jpg, gif, png, bmp.

Se pot incarca maxim 20 poze odata.Tine apasat tasta Ctrl pentru a putea selecta mai multe poze.


Trebuie sa fii logat pentru a incarca poze! Acceseaza cont sau Creeaza un cont nou

Comentarii   Optiuni
 
 • stupidcow stupidcow / 29 Mar 2010 (de mai mult de 1 an) ArataAscunde

  Filmul este foarte interesant si foarte amuzant ­in acelasi timp. Clooney, Kevin Spacey ­dar si restul actorilor isi joaca foarte bine ­rolul.

 • JaneDoe JaneDoe / 25 Mar 2010 (de mai mult de 1 an) ArataAscunde

  Trailer-ul de nota 10, distributia ­excelenta... sa speram ca n-o sa fie un fiasco ­(ca alte filme care au adunat numai nume mari in ­distributie, dar care au fost jalnice). ­Ma voi duce cu siguranta sa-l vad.
  Revin ­cu impresii Smiling :)

 • adizoo13 adizoo13 / 3 Mar 2010 (de mai mult de 1 an) ArataAscunde

  filmu e un pic aiurea dar fazele total hilare ­care parodiaza un pic armata americana il ­salveaza.....te apuci sa razi de niste faze doar ­prin idiotenia lor dar in rest filmul ramane cam ­dezamagitor Sad :(

 • Callu Callu / 2 Mar 2010 (de mai mult de 1 an) ArataAscunde

  Film dragut, nu foarte ­pretentios, insa de apreciat scenariul ­care se abate de la o reteta standard. ­Prestatiile actorilor sunt agreabile; avem doi ­nominalizati la Oscar 2010 in acest ­film, astfel incat ii revedem si in alta ­postura decat cele notorii pentru acest an. Pe ­parcursul filmului sunt presarate glume sau ­aluzii subtile menite a-i spori ­amuzamentul, iar per total iese un film ­bun.

 • keltoighost keltoighost / 1 Mar 2010 (de mai mult de 1 an) ArataAscunde

  Am reusit si eu sa-l vad. De-a dreptul ­fantastic!

 • tincky tincky / 30 Ian 2010 (de mai mult de 1 an) ArataAscunde

  nu e extraordinar, dar are cateva faze ­care te dau pe spate Tongue :P

 • ghinda26 ghinda26 / 27 Dec 2009 (de mai mult de 1 an) ArataAscunde

  abea astept sa-l vad

 
6 voturi

Taguri:

 
  
asdasd