Din Raiul meu

The Lovely Bones

 


Anul: 2009

Durata: 139min

Tara: SUA

Regia: Peter Jackson

 

Sinopsis:

"The Lovely Bones" este povestea unei fetite de 14 ani care a fost violata si ucisa de vecinul parintilor ei. Ea priveste si povesteste tot ce s-a intamplat din Rai, aratand vietile oamenilor din jurul sau si modul in care familia ei s-a schimbat din cauza tragicului eveniment.   In timp ce tatal nutreste dorinta de razbunare si se indeparteaza din ce in ce mai mult de sotia sa, iar fratele si sora invata semnificatia cuvantului "mort", fetita incearca sa aranjeze lucrurile in asa fel incat trupul sau sa fie intr-un final descoperit. Prin acest lucru spera sa ajute la prinderea criminalului, care se pregateste sa iasa din umbra si sa ucida din nou.

Imagini:

  
 •  

Filme similare:

Extensiile acceptate sunt jpg, gif, png, bmp.

Se pot incarca maxim 20 poze odata.Tine apasat tasta Ctrl pentru a putea selecta mai multe poze.


Trebuie sa fii logat pentru a incarca poze! Acceseaza cont sau Creeaza un cont nou

Comentarii   Optiuni
 
 • Alice Alice / 24 Mar 2010 (de mai mult de 1 an) ArataAscunde

  un film interesant...dar pe tot parcursul lui ma ­asteptam la altele sa se intample...Faptul ca ­Susuie era prezenta tot timpul, m-a ­facut sa cred ca va interveni intr-un fel sau ­altul in mersul lucrurilor...pana la final am ­crezut ca trupul ei va fi descoperit, ­iar criminalul va fi prins...Mi-a placut faptul ­ca nu a fost asa cum mi l-am imaginat eu. Asta ­inseamna un scenariu reusit Smiling :) ...Mi-au placut si ­actorii cum au jucat

 • luminitagram luminitagram / 14 Mar 2010 (de mai mult de 1 an) ArataAscunde

  Mi-a placut si m-a emotionat. Foarte modernist ­in imagine, a stiut sa ne arate ca ­justitia divina exista. Il recomand cu tot ­sufletul.

 • johnny087 johnny087 / 18 Ian 2010 (de mai mult de 1 an) ArataAscunde

  ceea ce salvează filmul lui Peter Jackson de la ­a se face de râs sunt scenele cu Susie prinsă ­între viaţă şi moarte, pe un tărâm ­special, care mi-a amintit de muzica ­islandezilor Sigur Ros. Un univers metaforic şi ­fabulos, în care totul pare a fi ­perfect. De aici, tânăra priveşte la ce ­se întâmplă în lipsa ei, la cum ­evoluează lumea fără ca ea să fie prezentă.
  Sunt, printre acestea, câteva ­momente de o emoţie şi sensibilitate aparte; ­momente care m-au făcut să nu-mi pară rău că am ­vizionat un film pe care mulţi critici îl ­consideră un eşec

 • ghinda26 ghinda26 / 27 Dec 2009 (de mai mult de 1 an) ArataAscunde

  frumos, abea astept sa-l vad

 • keltoighost keltoighost / 11 Dec 2009 (de mai mult de 1 an) ArataAscunde

  Disturbia e un film slabut... sper ca asta sa nu ­semene Big grin :D

 • analis analis / 1 Dec 2009 (de mai mult de 1 an) ArataAscunde

  Cartea dupa care s-a facut a fost destul de ­buna!Sper ca si filmul sa fie la fel...!

  
asdasd