Taxi 4

 


Anul: 2007

Durata: 87min

Tara: Franta

 

Sinopsis:

Politia din Marsilia reuseste sa prinda un criminal belgian, cautat prin toata Europa, iar Emilien este cel insarcinat cu paxa acestuia pana la momentul transferului catre o inchisoare din Congo.   Emilien este insa pacalit si lasa prizonierul sa-i scape, vazandu-se nevoit sa ceara ajutorul prietenului sau Daniel, taximetristul, care in cele din urma ii va dezvalui locatia unde sta ascuns criminalul.

Extensiile acceptate sunt jpg, gif, png, bmp.

Se pot incarca maxim 20 poze odata.Tine apasat tasta Ctrl pentru a putea selecta mai multe poze.


Trebuie sa fii logat pentru a incarca poze! Acceseaza cont sau Creeaza un cont nou

Comentarii   Optiuni
 
  • Cmytel Cmytel / 28 Mar 2010 (de mai mult de 1 an) ArataAscunde

    si acest film este foarte bun, ca de ­altfel toate filmele din seria Taxi, si ­eu cred ca Taxi 4 este defapt cel mai bun

  • invo4u invo4u / 2 Ian 2010 (de mai mult de 1 an) ArataAscunde

    După părerea mea, cel mai reuşit film ­din toate seriile TAXI ( 1,2,3 ­), de ce? Pentru că este foarte ­îmbunătăţit în materie de efecte ­vizuale, şi acţiunea este ­diferită, mă refer la amuzament cât şi ­scenariu.

  • taran_japonez taran_japonez / 14 Sep 2009 (de mai mult de 1 an) ArataAscunde

    Ceasul lui Gibert arata mereu ora 12.30. Bietul ­om e blocat in timp, saracu'... un ­fel de Mad Hatter... - si-si primeste si palaria ­cuvenita, cand isi bandajeaza capul cu ­ceva ce seamana a turban. Apoi un Rastaman ­politist arunca tigara cu iarba fumeganda drept ­in turban, si Gibert merge pe culoarele ­Politiei scotand fum din cap. Comedie a la ­francaise!

 
 
 

Fani

  • Flor3n7yn (flor3n7yn)
 
  
asdasd