Jocul terorii

Shattered

 


Anul: 2007

Durata: 94min

Tara: SUA,Marea Britanie,Canada

 

Sinopsis:

Neil (Gerard Butler) si Abby (Maria Bello) traiesc "visul american". Impreuna cu fetita lor, Sophie, au o familie perfecta si pare ca nimic pe lumea asta nu le-ar putea distruge viata linistita. Pana intr-o zi...   Atunci cand micuta Sophie este rapita de catre Ryan (Pierce Brosnan), singura solutie care le ramane celor doi parinti disperati este sa satisfaca toate cerintele acestuia.   Ryan este un un psihopat rece si calculat pentru care vietile celor doi nu conteaza, tratandu-i pe acestia cu sangele rece tipic criminalilor dereglati mental.   Existenta linistita a familiei fericite este data peste cap de catre Ryan ale carui conditii devin din ce in ce mai infioratorare, caci el nu vrea banii familiei. Scopul lui este sa distruga sistematic viata pe care cei doi au construit-o in zece ani de zile. Ca pe un puzzle.


Filme similare:

Extensiile acceptate sunt jpg, gif, png, bmp.

Se pot incarca maxim 20 poze odata.Tine apasat tasta Ctrl pentru a putea selecta mai multe poze.


Trebuie sa fii logat pentru a incarca poze! Acceseaza cont sau Creeaza un cont nou

Comentarii   Optiuni
 
  • geanynutza geanynutza / 7 Feb 2010 (de mai mult de 1 an) ArataAscunde

    chiar astazi am vizionat acest film...scenariul ­pare cat se poate de real...o sotie si un sot ­inselat pun la cale un plan de razbunare...cam ­diabolic ce-i drept...dar reusit film....cu un ­final neasteptat desigur....

  • Raluka Eleny Raluka Eleny / 29 Dec 2009 (de mai mult de 1 an) ArataAscunde

    Un film bunicel. Daca prima parte mi s-a parut ­oarecum monoton, ultima parte chiar mi-a ­placut iar sfarsitul a fost pe cinste.
    Si ­ca o concluzie pt femeile inselate: dragele ­mele, tineti aproape si luati aminte Winking ;) ) ­  Pe aceasta ­banda rulanta de vedete care ne-au tot invadat ­in ultimul timp Gerard Butler este un suflu nou ­de prospetime Smiling :)
    Este intr-adevar, ­un actor f talentat si charismatic. Sunt de ­parere ca poti sa faci anumite aprecieri despre ­un actor/om in functie de rolurile/filmele pe ­care le alege si avand in vedere filmele in care ­a aparut pana acum G.Butler este evident faptul ­ca nu este doar un om charismatic ci si ­inteligent.

 
2 voturi

Taguri:

 
  
asdasd