Santinela

The Sentinel

 


Anul: 2006

Durata: 107min

Tara: SUA

Regia: Clark Johnson

 

Sinopsis:

Un tradator planuieste sa il asasineze pe presedintele Statelor Unite... si este mai aproape de a o face decat si-ar putea imagina oricine.   Un veteran al Serviciilor Secrete, agentul Pete Garrison (Michael Douglas) a incasat un glont pentru a-l salva, cu 20 de ani in urma, pe presedintele Reagan. Astazi, o serie de probe incriminatorii, printre care asasinarea misterioasa a partenerului sau, il fac sa para prim suspect in schema de eliminare a actualului presedinte.   Cu fostul sau protejat (Kiefer Sutherland) in pozitia cheie de sef al echipei care incearca sa il prinda, Pete porneste o cursa pe viata si pe moarte pentru a-l salva pe presedinte si a se salva pe el.


Filme similare:

Extensiile acceptate sunt jpg, gif, png, bmp.

Se pot incarca maxim 20 poze odata.Tine apasat tasta Ctrl pentru a putea selecta mai multe poze.


Trebuie sa fii logat pentru a incarca poze! Acceseaza cont sau Creeaza un cont nou

Comentarii   Optiuni
 
  • Cmytel Cmytel / 22 Feb 2010 (de mai mult de 1 an) ArataAscunde

    merita vazut, dar parca chestia asta cu ­asasinarea presedintilor nu prea mai starneste ­un asa mare interes ca in trecut.

  • Alina Marginean Alina Marginean / 8 Nov 2009 (de mai mult de 1 an) ArataAscunde

    un film cu Michael Douglas merita vazut pentru ­ca si in acest film isi joaca rolul asa cum face ­el de obicei,interesant si cu multa ­actiune,merita vazut

  • Dante Dante / 3 Iun 2009 (de mai mult de 1 an) ArataAscunde

    Un film care te ajuta sa intri putin in ­atmosfera serviciilor secrete americane Michael ­Douglas ca de obicei este magistral.

  
asdasd