Nine

 


Anul: 2009

Durata: 120min

Tara: SUA

Regia: Rob Marshall

Scenariul: Anthony Minghella

 

Sinopsis:

Guido Contini (Daniel Day-Lewis) este un regizor de 40 de ani care incearca sa-si termine noul film, insa se confrunta cu o criza ce ii ineaca creativitatea si il conduce intr-o serie de angajamente romantice complicate. Singura lui problema este ca in jurul sau se afla prea multe femei: sotia (Marion Cotillard), amanta (Penelope Cruz), muza si protejata lui (Nicole Kidman), mama (Sophia Loren), o jurnalista (Kate Hudson), o prostituata (Fergie) si producatoarea Lilli (Judi Dench), toate batandu-l la cap.   "Nine" este un film muzical bazat pe cartea scrisa de Arthur Kopit. Productia originala din anul 1982 de pe Broadway a castigat cinci premii Tony, inclusiv pentru cel mai bun musical.

Imagini:

  

Filme similare:

Extensiile acceptate sunt jpg, gif, png, bmp.

Se pot incarca maxim 20 poze odata.Tine apasat tasta Ctrl pentru a putea selecta mai multe poze.


Trebuie sa fii logat pentru a incarca poze! Acceseaza cont sau Creeaza un cont nou

Comentarii   Optiuni
 
 • bogee90 bogee90 / 25 Mar 2010 (de mai mult de 1 an) ArataAscunde

  Am avut si bilet castigat, dar nu am ­reusit sa ma duc la film Sad :( Sad :(

 • johnny087 johnny087 / 21 Feb 2010 (de mai mult de 1 an) ArataAscunde

  Punctul forte al filmului îl reprezintă ­interpretările. Daniel Day-Lewis e în ­rol, dar puţin cam enervat cu falsul ­accent italian, Nicole Kidman apare prea ­puţin pentru a impresiona cu adevărat, ­dar memorabile sunt Penelope Cruz, ­Marion Cotillard, Kate Hudson (o ­surpriză extrem de plăcută, cel puţin ­pentru mine) şi Fergie (despre care îmi imaginam ­că ştie să cânte bine, dar se pricepe şi ­la interpretare). Am lăsat la sfârşit cireaşa de ­pe tort: Sophia Loren. Apare puţin (cred că sub ­10 minute în total), dar îşi face ­simţită prezenţa prin extraordinara forţă ­artistică pe care o emană şi la 76 de ani. Pare ­că trecerea anilor nu a lăsat urme asupra ei. ­Dacă sunt amatorii genului musical, vă ­recomand acest film fie şi pentru cele câteva ­momente (coregrafice) excepţionale şi pentru ­prestaţiile actoriceşti de care am scris un pic ­mai sus.

 • ghinda26 ghinda26 / 27 Dec 2009 (de mai mult de 1 an) ArataAscunde

  interesant, astept sa-l vad

 • Alina Marginean Alina Marginean / 13 Dec 2009 (de mai mult de 1 an) ArataAscunde

  un film zic eu interesant ,mai ales ca ­rolul principal este inconjurat numai de femei ­ma face sa cred ca nu va avea o viata linistita ­...dar pana la final vom vedea ce iese nu?

 • keltoighost keltoighost / 11 Dec 2009 (de mai mult de 1 an) ArataAscunde

  Marion Cotillard! Big grin :D Am rmas impresionata de ­pretatia ei de cand am vazut-o in Love me if you ­there si in La vie en rose!

 
 
 

Fani

 • Danutzu_dany89 (danutzu_dany89)
 • Multefilme (multefilme)
 • Stella_lolutza (stella_lolutza)
 
  
asdasd