Nebunie in Las Vegas

Think Like a Man Too

 


Anul: 2014

Tara: Statele Unite ale Americii

Scenariul: Steve Harvey

 

Sinopsis:

In adaptarea ingenioasa realizata dupa cartea comicului si gazdei de emisiuni radio-difuzate, Steve Harvey, Act Like A Lady, Think Like a Man, considerata de catre New York Times ca fiind cel mai bine vandut volum, am intalnit un grup de prieteni buni ale caror legaturi si aventuri amoroase devenisera izvorul comicului savuros sau al reflectiilor folozofice, deindata ce au fost combinate cu sfaturile generoase ale lui Harvey privind relatiile dintre sexe. Pana la urma, barbatul care nu vroia sa se insoare a cerut-o pe iubita de nevasta, visatorul a cucerit inima fetei celei mai independente, jucatorul s-a asezat la casa lui dupa cele 90 de zile impuse de dogma burlacilor, "baiatul mamei" s-a eliberat de sub tutela parinteasca, dar a jurat ca o va pretui in primul rand pe mama, iar prea fericitul divortat s-a intors la nevasta pe care o parasise.   Urmeaza o mare nunta in Las Vegas, care constituie un alt stadiu din viata cuplurilor, unde se intalnesc temerile, dorintele si bunele, dar falimentarele intentii. In mult asteptata urmare Nebunie in Las Vegas/ Think Like a Man Too, indragitele personaje revin pentru a raspunde la unele intrebari care mai persistau inca:
Este oare acesta cel mai bun moment pentru ca Jeremy si Kristen sa faca un copil?
Poate oare cuplul Lauren - Dominic sa supravietuiasca tendintei carierelor profesionale de a-i duce in directii diferite?
Mya il iubeste pe Zeke, dar ce crede ea despre Zeke - care pare a fi cunoscut in Vegas sub numele de "ciudatul Zeke"?
Sa nu uitam de mireasa si mirele Michael si Candace. Vor putea ei sa fie un cuplu fara sa-si dea coate si fara sa-si ceara iertare la tot pasul?   E suficient sa spunem ca planurile pentru un weekend, in care trebuia sarbatorita uniunea lui Candace cu Michael, o iau razna atunci cand aventurile unora aduc grupul in situatii compromitatoare, care ameninta buna desfasurare a marelui eveniment. Vor putea aceste relatii sa supravietuiasca pe fundalul pe care-l ofera trepidantul Las Vegas?

Extensiile acceptate sunt jpg, gif, png, bmp.

Se pot incarca maxim 20 poze odata.Tine apasat tasta Ctrl pentru a putea selecta mai multe poze.


Trebuie sa fii logat pentru a incarca poze! Acceseaza cont sau Creeaza un cont nou

 
 
  
asdasd