Minti Diabolice

Murder By Numbers

 


Anul: 2002

Durata: 120min

Tara: SUA

Regia: Barbet Schroeder

 

Filme similare:

Extensiile acceptate sunt jpg, gif, png, bmp.

Se pot incarca maxim 20 poze odata.Tine apasat tasta Ctrl pentru a putea selecta mai multe poze.


Trebuie sa fii logat pentru a incarca poze! Acceseaza cont sau Creeaza un cont nou

Comentarii   Optiuni
 
 • Alina Marginean Alina Marginean / 9 Oct 2009 (de mai mult de 1 an) ArataAscunde

  un film bun.Sandra Bullock imi place mult.E o ­actrita super stie exact cum sa joace ­...rolul...

 • ralu1605 ralu1605 / 4 Iun 2009 (de mai mult de 1 an) ArataAscunde

  .   ­Rezolvarea acestei “crime perfecte” o forteazã ­pe Cassie Mayweather sã înfrunte si sã se ­elibereze de trecutul ei chinuitor pe care l-a ­îngropat cu mult timp în urmã.

 • ralu1605 ralu1605 / 4 Iun 2009 (de mai mult de 1 an) ArataAscunde

  Prietenia dintre Richard si Justin este oarecum ­ciudatã. Cu toate cã ei provin din familii din ­clasa de mijloc cu o bunã situatie, ­personalitãtile lor sunt foarte diferite. Justin ­este un romantic iubitor de lecturã care se ­autodispretuieste locuind într-o lume a lui ­Rimbaud si Nietzche, izolat în ­inteligenta lui, singur într-un cãmin ­destrãmat. De cealaltã parte, Richard ­este un tip alunecos, cinic si ­fermecãtor, cãruia îi place sã-i ­manipuleze pe altii. El îsi foloseste aspectul ­sãu fizic plãcut si inteligenta pentru a se juca ­cu sentimentele oamenilor numai pentru a se ­distra. Este un psiholog înnãscut la fel ca ­majoritatea sociopatilor.
  Acestia sunt doi ­bãieti ai cãror pãrinti duc vieti separate de ­cei ale fiilor lor. Bãietii sunt legati de ­pãrintii lor din punct de vedere material. Ei nu ­trebuie sã munceascã sau sã aibã ­responsabilitãti. Familiile lor sunt lumi ­independente de cea a lor, astfel încât ­ei nu au simtul loialitãtii sau al ­responsabilitãtii fatã de marea comunitate. ­Pãrintii nu sunt decât producãtori de lucruri ­materiale pentru copiii lor si îsi urmeazã ­carierele cu entuziasm, spunându-si ­probabil cã o fac pentru fii lor.   Desi ­Justin, bãiatul timid si ­Richard, bãiatul atrãgãtor, par ­diferiti, ei au multe lucruri în comun. ­Ei s-au întâlnit si au format o prietenie ­secretã. Au transformat o cãsutã pãrãsitã ­într-un club unde se întâlneau în secret. De-a ­lungul timpului ei si-au încredintat secrete si ­fantezii specifice bãietilor. În ceea ce este ­fãrã îndoialã cea mai apropiatã relatie pe care ­a avut-o fiecare din bãieti pânã acum ei au pus ­la cale un plan care sã le garanteze loialitatea ­totalã a unui fatã de celãlalt pentru, a ­împãrtãsi o experientã pe care putini au ­cunoscut-o… “hai sã încercãm sã comitem crima ­perfectã!” Poate cã totul a început ca o ­glumã, însã gluma s-a transformat într-o ­provocare. Cel putin asta este teoria lui ­Cassie, o teorie care a luat nastere din ­trecutul ei si talentul ei înnãscut de ­specialist în criminalisticã.

 • ralu1605 ralu1605 / 4 Iun 2009 (de mai mult de 1 an) ArataAscunde

  Cassie îsi pune tot sufletul în rezolvarea ­misterului. Ea intentioneazã sã se concentreze ­pe adunarea si analizarea probelor disponibile ­si sculpteazã meticulos imaginea unui ucigas pe ­baza putinelor indicii lãsate în urmã la locul ­crimei. Noul ei partener Sam este inteligent si ­nerãbdãtor. Perseverenta si bunãtatea lui ­completeazã inteligenta ascutitã si seriozitatea ­lui Cassie. El pare a fi fericit sã aibã un ­asemenea mentor strãlucit în Cassie si este ­dispus sã uite de trecutul ei cu ceilalti colegi ­din politie.   Probele îi conduc ­pe cei doi detectivi cãtre un tânãr pe nume ­Richard Haywood (RYAN GOSLING), a cãrui ­unicã pereche de cizme (pe care el a raportat-o ­ca fiind furatã din vestiarul sãu) pãrea sã fi ­fost purtatã de ucigas la locul crimei. Richard ­este foarte cooperant si are un alibi beton. ­Rãspunsurile lui Richard din decursul anchetei o ­aduc pe Cassie la limita rãbdãrii. Ea ­suspecteazã cã ar fi mai mult decât lasã sã se ­întrevadã exteriorul lui lipsit de griji.   Dupã ce l-au ­întâlnit pe Richard, Cassie si Sam încep ­sã vadã probele în douã moduri diferite. Sam ­continuã sã creioneze un tablou compus din toate ­elementele microscopice lãsate de ucigas. ­Cassie, în mod neasteptat, pare ­sã se foloseascã de instinctele, ­presimtirile si fantomele din trecutul ei. Ea ­aruncã toate aceste elemente la un loc într-o ­teorie surprinzãtoare care spune cã Richard ­Haywood si prietenul sãu secret Justin Pendleton ­(MICHAEL PITT) s-au întâlnit pentru a comite o ­crimã perfectã. Credinta ei în ceastã teorie o ­separã de Sam si riscã sã-i punã în pericol ­autoritatea în aceastã misiune.

 • ralu1605 ralu1605 / 4 Iun 2009 (de mai mult de 1 an) ArataAscunde

  Trupul unei tinere femei este descoperit într-un ­sant în pãdurile din micutul oras californian de ­coastã, San Benito. SANDRA BULLOCK o ­interpreteazã pe Cassie Mayweather, ­detectiv experimentat care se ocupã de ­omucideri, oarecum ciudat în felul ­lui, care împreunã cu noul ei partener ­Sam Kennedy (BEN CHAPLIN) este desemnatã sã se ­ocupe de acest caz.   Cei doi detectivi ­îsi fac drum prin hãtisul de probe ­microscopice, care par sã indice un act ­întâmplãtor de violentã. Însã Cassie are ­impresia cã aceastã crimã reprezintã mai mult ­decât pare a fi în aparentã. Ceva din acest caz ­îi aminteste de trecutul ei exact într-un moment ­în care i se cere sã aparã la o audiere într-o ­problemã mai veche de politie. Aceste evenimente ­o forteazã pe Cassie sã-si reviziteze trecutul.

 • Alina Vladislav Alina Vladislav / 1 Iun 2009 (de mai mult de 1 an) ArataAscunde

  este foarte bun filmul si cei care sunt ­pasionati de psihologie, investigatie si ­tot ce tine de astea pot spune ca merita vazut

 

Fani

 • Ella
 
  
asdasd