Legende din Regatul Bufnitelor

Legend of the Guardians: The Owls of Ga'Hoole

 


Anul: 2010

Durata: 100min

Tara: Statele Unite ale Americii

Regia: Zack Snyder

 

Sinopsis:

De la producatorii desenului "Happy Feet" si regizorul care a creat inovatoarele "300" si "Watchmen" soseste acest desen animat cu subiect neobisnuit. Eroii sunt bufnite care un cod al onoarei, o istorie, o misiune.
Efectele digitale taie respiratia, iar chipurile eroilor cu pene sunt destul de umanizate ca sa impresioneze pe toata lumea.
Renumitul cineast Zack Snyder isi face debutul in filmul de animatie odata cu fantezia plina de aventura "Legend of the Guardians: Legende din regatul bufnitelor," inspirat dupa volumele indragite din seria Guardians of Ga'Hoole, de Kathryn Lasky. Filmul ni-l prezinta pe Soren, un tanar din familia bufnitelor, vrajit de povestile eroice ale tatalui sau despre Guardians of Ga'Hoole, o armata de luptatori inaripati care da o batalie pe viata si pe moarte pentru a salva neamul bufnitelor din ghearele Purilor, forte ale raului.
In timp ce Soren viseaza ca intr-o buna zi va putea sa intre in armata eroilor sai favoriti, fratele lui mai mare, Kludd, il ia in deradere; acesta tanjeste mai degraba sa vaneze, sa zboare liber din creanga in creanga si sa-si inlocuiasca fratele mai mic in inima tatalui lor. Dar invidia lui Kludd are consecinte teribile-cei doi frati cad din varful copacului in care-si aveau cuibul, chiar in ghearele Purilor. Acum vine momentul ca Soren sa organizeze o evadare spectaculoasa cu ajutorul altor bufnite tinere si curajoase. Ele zboara impreuna peste mare si prin zona ceturilor intunecate pentru a ajunge la Marele Copac, unde îsi au salasul legendarii Gardieni-acestia sunt singura speranta a lui Soren de a-i învinge pe Puri si de a salva regatul bufnitelor.

Imagini:

  

Extensiile acceptate sunt jpg, gif, png, bmp.

Se pot incarca maxim 20 poze odata.Tine apasat tasta Ctrl pentru a putea selecta mai multe poze.


Trebuie sa fii logat pentru a incarca poze! Acceseaza cont sau Creeaza un cont nou

 
 
  
asdasd