Poza la minut

Just Shoot Me

 


Anul: 1997

Durata: 30min

Tara: SUA

 

Sinopsis:

Maya Gallo (Laura San Giacomo) este o jurnalista desteapta dar iute la manie, o feminista declarata, cu mult respect de sine dar incapabila sa-si tina gura. Posesoare a unui umor foarte acid, ea a reusit sa fie concediata din nou, dupa ce a pus o prezentatoare TV intr-o situatie jenanta, in direct, in fata a milioane de spectatori.

Din cauza celor 8 ani de reputatie proasta pe care-i are la activ – nu ca jurnalist, ci ca om, este incapabila sa-si gaseasca un alt loc de munca. Cand pana si proprietarul o da afara din apartament pentru ca n-a platit chiria, ea decide sa-i ceara ajutorul tatalui ei (George Segal), pe care nu l-a vazut de ceva vreme, pentru ca acesta s-a casatorit cu o fosta colega de-a ei de scoala, un gest imposibil de tolerat de catre Maya.   In final, ea nu are de ales si trebuie sa lucreze pentru Blush, revista de moda a tatalui ei.


Filme similare:

Extensiile acceptate sunt jpg, gif, png, bmp.

Se pot incarca maxim 20 poze odata.Tine apasat tasta Ctrl pentru a putea selecta mai multe poze.


Trebuie sa fii logat pentru a incarca poze! Acceseaza cont sau Creeaza un cont nou

Comentarii   Optiuni
 
  • Stelian Baleanu Stelian Baleanu / 4 Feb 2011 (de mai mult de 1 an) ArataAscunde

    da imi place

  • Teutza007 Teutza007 / 20 Ian 2009 (de mai mult de 1 an) ArataAscunde

    da bun film d comedie ... jurnalishti totzi si s ­omoara aproape k sa faca o poza reushita ... ­icnearca sa fie la locul potrivit la mom ­potrivit ... super film

 
 
  
asdasd