JCVD

 


Anul: 2008

Durata: 97min

 

Sinopsis:

JCVD este un film documentar in care actorul Jean-Claude Van Damme isi joaca propriul rol intr-un univers alternativ. Actorul este falit, pierde toate rolurile de actiune in fata lui Steven Seagal, faima sa paleste, este dependent de droguri, iar custodia fiicei sale ii revine fostei sotii.

Intors in orasul natal, Bruxelles, Van Damme se trezeste in mijlocul unei povesti in care oamenii sunt luati ostatici. Politia il acuza pe actor de rapiri, iar Van Damme reactioneaza atat ca erou, protejand ostaticii, cat si ca negociator cu adevaratul rapitor.   Pus fata in fata cu o situatie-limita reala, adevaratul Van Damme arata publicului o fata nevazuta.

Imagini:

   
 •  

Filme similare:

Extensiile acceptate sunt jpg, gif, png, bmp.

Se pot incarca maxim 20 poze odata.Tine apasat tasta Ctrl pentru a putea selecta mai multe poze.


Trebuie sa fii logat pentru a incarca poze! Acceseaza cont sau Creeaza un cont nou

Comentarii   Optiuni
 
 • Porche026cp Porche026cp / 28 Dec 2009 (de mai mult de 1 an) ArataAscunde

  Super tare filmul asta

 • lilyneacsu23 lilyneacsu23 / 29 Iun 2009 (de mai mult de 1 an) ArataAscunde

  Filmul este slab,pe langa faptul ca este ­in franceza nu are nimic deosebit....
  ­Oricum, este de admirat curajul de a ­face un astfel de film pentru a-si explica ­propria nimicire. Un film pentru a arata ca de ­fapt marele luptator Van Damme nu este diferit ­fata de alti oameni ce se multumesc cu o ­conditie si o existenta modesta.

 • gia19 gia19 / 12 Iun 2009 (de mai mult de 1 an) ArataAscunde

  Salierican, intradevar toate celalte ­filme ale lui VanDamme au fost de OSCAR! Daaa ­  Sper sa fie ­macar funny. De-abia astept sa-l vad.

 • Salierican Salierican / 7 Iun 2009 (de mai mult de 1 an) ArataAscunde

  Nici nu redeam vreodata sa vad ca JCVD va face ­un film atat de slab. Ce o fii fost in mintea ­lui cand ia venit ideea asta, doamne ­fereste-ne . O porcarie mai mare nu sa mai vazut ­in ultimii 3 ani. Pacat van Damme Sad :(

  
asdasd