Iubiri din trecut

 


Anul: 2010

Tara: Franta

Regia: Claude Lelouch

Scenariul: Claude Lelouch

 

Sinopsis:

Filmat in 5 saptamani, filmul reuseste sa cuprinda intr-un mod ingenios sase decenii de istorie europeana vazute prin ochii personajului principal feminin, Ilva, interpretata de actrita Audrey Dana. Inspirat din cartea lui Lelouch - Ces Annees la, "Iubiri din trecut" prezinta cu multa emotie povestea unei femei al carei curaj si atitudine contureaza perfect silueta eroinei moderne.
Ilva (Audrey Dana) este surprinsa in film incepand din copilarie si pana la maturitate: o tanara a carei viata amoroasa este la fel de intortocheata precum un labirint. Ea cunoaste pe rand iubirea unui francez, a unui ofiter german, apoi se indragosteste de doi soldati americani. Desi fiecare dintre relatiile sale a fost reala si sincera, in final acesti barbati nu au reprezentat decat episoade din viata Ilvei, destinul purtand-o in cu totul alta directie.
Din distributie fac parte vedete consacrate ca Anouk Aimee si Dominique Pinon, dar si actori la inceput de cariera, precum Audrey Dana, Samuel Labarthe, Laurent Couson, Giles Lemaire si Jacky Ido. Pe generic se regasesc si actori romani - Zoltan Butuc, Stefan Velniciuc, Ingrid Bisu, Nicolle Gheorghiu si Marie Beldiman au avut onoarea de a lucra alaturi de nume sonore ale cinematografiei franceze, dar si cu muzicieni celebri: Massimo Ranieri, Liane Foly si Raphael.
"Intotdeauna am fost un regizor care prefera sa-si urmeze vocea inimii", a declarat maestrul. "In acest film am condensat toate sentimentele, pasiunile si obsesiile mele. Intr-un fel, este rezultatul celor 50 de ani de visuri si emotii".
"Iubiri din trecut" a prins viata pe 8 iunie 2009 in Romania, filmarile fiind continuate apoi in orasul francez Beaune, localitate in care Claude Lelouch a infiintat o scoala de cinematografie. Primul ,,Motor!? s-a spus in Studiourile MediaPro din Buftea, regizorul scriindu-si mai departe povestea in locatii celebre din centrul si imprejurimile capitalei: ArCuB, Tribunalul Bucuresti, Teatrul National, Casa Scriitorilor, Palatul Mogosoaia si pe strazile romantice din centrul istoric al Bucurestiului.

Extensiile acceptate sunt jpg, gif, png, bmp.

Se pot incarca maxim 20 poze odata.Tine apasat tasta Ctrl pentru a putea selecta mai multe poze.


Trebuie sa fii logat pentru a incarca poze! Acceseaza cont sau Creeaza un cont nou

 
 
  
asdasd