Fata dansata pana la moarte

 


Anul: 2011

Durata: 100min

Tara: Ungaria

 

Sinopsis:

Steve, un dansator devenit impresar, revine dupa 20 de ani in tara sa natala, Ungaria. Regimul socialist care l-a alungat nu mai exista. Tatal sau, fost activist de partid s-a pensionat, dar fratele sau mai mic lucreaza si acum cu aceeasi companie de dans, in acelasi studio prapadit in care au inceput impreuna.
In plus, intre timp s-a casatorit cu Mari, fosta iubita a lui Steve. Cei doi frati decid sa repuna in scena ultimul lor succes comun, un spectacol de dans bazat pe balada "Fata dansata pana la moarte". Daca Gyula reuseste sa indeplineasca standardele profesionale riguroase ale lui Steve, acesta va duce spectacolul intr-un turneu mondial pentru a relansa carierele lor stagnante. Dar umbrele trecutului incep sa bantuie cand Steve se hotaraste sa se revanseze pentru vechile nedreptati.
Indreptandu-se spre rafuiala finala, filmul combina cu o glisare perfecta scenele dramatice cu muzica si dansul. Cuvintele neputincioase sunt inlocuite de dansul care ne dezvaluie secretele trecutului si sentimentele protagonistilor, ascunse chiar fata de ei insisi.

Extensiile acceptate sunt jpg, gif, png, bmp.

Se pot incarca maxim 20 poze odata.Tine apasat tasta Ctrl pentru a putea selecta mai multe poze.


Trebuie sa fii logat pentru a incarca poze! Acceseaza cont sau Creeaza un cont nou

 
 
  
asdasd