Celebritate

Fame

 


Anul: 2009

Durata: 107min

Tara: SUA

 

Sinopsis:

Drumul catre celebritate incepe cu un vis personal, iar "Celebritate" spune povestea unui grup de dansatori, cantareti, actori, poeti si multi alti artisti foarte talentati. In cei patru ani la Liceul de Arta din New York, studenti din toate paturile sociale si diverse parti ale lumii primesc o sansa de a-si trai visul de a deveni intr-o zi faimosi, genul de faima care are la baza talent, dedicatie si multa munca.   Intr-o atmosfera foarte competitiva, fiecare student este sceptic in ceea ce priveste viitorul sau, fiecare dintre ei aflandu-se sub presiunea acestei concurente care ar putea decide cariera lor. In urma celor patru ani de studii, ei vor descoperi cine are talentul si disciplina necesara pentru a reusi in aceasta industrie.


Filme similare:

Extensiile acceptate sunt jpg, gif, png, bmp.

Se pot incarca maxim 20 poze odata.Tine apasat tasta Ctrl pentru a putea selecta mai multe poze.


Trebuie sa fii logat pentru a incarca poze! Acceseaza cont sau Creeaza un cont nou

Comentarii   Optiuni
 
 • fooxxy fooxxy / 11 Feb 2010 (de mai mult de 1 an) ArataAscunde

  Mi-a placut filmul insa nu in mod special. ­Intr-adevar joaca numai actori necunoscuti insa ­acest lucru nu m-a impiedicat sa-l vizionez. ­Spectacolul de muzica de la sfarsit aduce un ­plus filmului insa undeva pe drum m-a pierdut. ­Am urmarita cu mare interes constructia plotului ­si din pacate asteptarea a fost in zadar caci la ­sfarsit am ramas in aer... filmul nu alcatuieste ­un tot... mi se pare ca elevii in jurul carora ­se croieste povestea sunt tratati individual iar ­dupa genericul de la sfarsit am ramas cu ­intrebarea erau prietni sau nu?... erau numai ei ­sau si alti?... fara a mai preciza ca fiecare ­ocupa un alt segment artistic, unul era ­cantaret, alta dansatoare, alta ­actrita si asa mai departe. Mi se pare ca prea ­mult se doreste a fi spus cu prea putine ­cuvinte! Recomand filmul pe motiv ca in viata ai ­de invatat din orice experienta... sfaturile ­profesorilor de la prestigiosul liceu mi s-au ­parut edificatoare in conturarea unui caracter!

 • silvicu26 silvicu26 / 23 Ian 2010 (de mai mult de 1 an) ArataAscunde

  o drama interesanta jucata foarte bine de niste ­actori necunoscuti ..il recomand tuturor

 • ghinda26 ghinda26 / 27 Dec 2009 (de mai mult de 1 an) ArataAscunde

  interesant

 • Nicoleta Nicoleta / 25 Dec 2009 (de mai mult de 1 an) ArataAscunde

  Remake al muzicalului din 1980, Fame îi ­are în vizor pe studenţii unei prestigioase ­academii de dans şi muzică din New York. Într-o ­lume atât de competitivă, în care ­trebuie să lupţi din greu pentru cele 15 minute ­de glorie, Denise, ­Malik, Jenny, Marco şi mulţi ­alţii trăiesc patru ani de vis, plini de ­provocări, dar şi de dragoste, ­fericire şi succese.

 • aa_8 aa_8 / 18 Dec 2009 (de mai mult de 1 an) ArataAscunde

  Am vazut filmul este chiar foarte fain!
  ­Arata drumul unor adolescenti de la intrarea in ­scoala pana la absolvire, iar la sfarsit ­este un spectacol muzica fenomenal! Recomand! Smiling :)

 

Fani

 • Raisaiasmina (raisaiasmina)
 • Petre (petryk)
 • Mirzac (mirzac)
 • Papusica07 (papusica07)
 
  
asdasd