Distractie cu Dick si Jane

Fun with Dick and Jane

 


Anul: 2005

Durata: 90min

Tara: SUA

 

Sinopsis:

Dick a asteptat rabdator timp de 15 ani sa devina vice-presedinte la Globodyne, iar acea zi soseste in cele din urma. Seful sau, Jack McCallister (Alec Baldwin), il promoveaza in sfarsit, iar sotia sa Jane (Tea Leoni) decide sa demisioneze din functia pe care o avea la o agentie de turism. Bucurie, mare bucurie, dar oare pentru cat timp?   Globodyne si McCallister devin implicati intr-un scandal gigant, iar compania intra in faliment. Dick este cel care trage ponoasele, in timp ce seful sau ,datorita functiei, reuseste sa se salveze. Un timp, Dick asteapta in van ca o companie rivala sa-l angajeze. Amenintat de un munte de datorii si pe punctul de a-si pierde bunurile, Dick incearca sa-si gaseasca ceva de lucru.   Orice! Cea mai buna ocupatie pe care o gaseste este cea de sef de sala la un restaurant local, asa ca si Jane decide sa se intoarca la munca. Ea reuseste sa se angajeze ca instructor de Tae Bo si apoi incearca sa mai castige ceva bani transformandu-se in cobai pentru a face reclama unei noi substante asemanatoare Botox-ului.   Dar, in mod evident, ei nu sunt facuti pentru asemenea slujbe care oricum nici nu le prea aduc bani in casa. Astfel, rand pe rand, incep sa-si vanda lucrurile, inclusiv mult pretuitul lor televizor cu plasma. Intr-un efort de a-si relua cel putin o mica parte din bunastarea pe care o aveau inainte, Dick se repede si fura de pe peluza vecinului bucati de gazon pentru a le replanta in curtea lui cea goala.   Nu peste mult timp, el si Jane incep sa intreprinda o serie de furturi nocturne, lasandu-si fiul de sase ani in grija credincioasei lor menajere. O vreme sunt incantati si revigorati de viata pe care o duc: un fel de Bonnie si Clyde ai zilelor noastre, dar curand ei realizeaza ca exista furturi si furturi.   Si descopera ca drumul inapoi catre vietile lor - si catre sanatatea mintala - este sa indrepte raul initial facut lui Dick si colegilor sai de catre seful lipsit de scrupule de la Globodyne.


Filme similare:

Extensiile acceptate sunt jpg, gif, png, bmp.

Se pot incarca maxim 20 poze odata.Tine apasat tasta Ctrl pentru a putea selecta mai multe poze.


Trebuie sa fii logat pentru a incarca poze! Acceseaza cont sau Creeaza un cont nou

Comentarii   Optiuni
 
 • Alice Alice / 2 Mar 2010 (de mai mult de 1 an) ArataAscunde

  o comedie reusita, gen Jiim Carrey...am ­ras cu lacrimi mai ales la scena in care s-a dus ­pentru prima oara sa jefuiasca magazinele...si ­mi-a placut si finalul Smiling :) ... merita vezut de mai ­multe ori, nu doar o data..

 • Cluc Cluc / 3 Feb 2010 (de mai mult de 1 an) ArataAscunde

  Este filmul care vrea sa ne arate, in ­mod comic, ca omul desi are tot ceea ­ce-i trebuie, mereu vrea mai mult.
  Normal ca atunci , este ­adevarat, ca nemultumitului i se ia ­darul...chiar si slujba ce o avusese inainte de ­promovare...chiar orice slujba ce o putea avea.

 • marian0106 marian0106 / 15 Dec 2008 (de mai mult de 1 an) ArataAscunde

  Am ras cu lacrimi la filmu asta ,e ceva ­extraordinar,bravo lor...

 • maf_inutza maf_inutza / 6 Dec 2008 (de mai mult de 1 an) ArataAscunde

  O alta comedie nereusita

 

Fani

 • Gillda Popescu
 
  
asdasd