Disparuta fara urma

Gone Baby Gone

 


Anul: 2007

Durata: 115min

Tara: SUA

Regia: Ben Affleck

 

Sinopsis:

"Disparuta fara urma" este debutul regizoral al starului Ben Affleck. Inspirat de romanul omonim al lui Dennis Lehane, autor cunoscut pentru un alt roman ecranizat – Mystic River, Affleck a preluat povestea si a rescris-o in limbaj cinematografic venind in fata publicului cu un film despre care critica a apreciat pozitiv ca te urmareste mult timp dupa ce ai iesit din sala.   Centrat pe povestea unei fetite disparute fara urma, filmul urmareste traiectoria exploziva a doi detectivi particulari angajati sa o gaseasca, care se trezesc aruncati intr-un labirint de secrete si de coruptie, intr-o lume in care binele si raul sunt in ceata si se confunda prea usor.   Istoria Amandei McCready incepe intr-o suburbie a Bostonului, in cartierul Dorchester a carui realitate de zi cu zi sunt clasa muncitoare si visele ei spulberate. Amanda a disparut intr-o buna fara urma, iar singurii pe care I-a macinat disperarea sunt sunt unchiul si matusa ei. Cei doi cred ca sansele de a o gasi cresc daca ii angajeaza pe detectivul particular Patrick Kenzie (Casey Affleck) si pe partenera acestuia, Angie Genarro (Michelle Monoghan), un cuplu de investigatori care cunosc foarte bine zona si au legaturi mai bune decat politia cu lumea interlopa.   Numai ca pe masura ce se adancesc in ancheta Kenzie si Genarro descopera o linie care ii duce pana in inima neagra a Dorchester-ului unde nu misuna decat bandele de dealeri de droguri, de fosti condamnati si de traficanti de copii. Cu toate acestea nimic nu ii apropie de Amanda, ci se vad confruntati cu adevaruri si realitati pe care nu le mai pot uita vreodata, cu atat mai putin cand trista soarta a fetitei este dezvaluita.


Filme similare:

Extensiile acceptate sunt jpg, gif, png, bmp.

Se pot incarca maxim 20 poze odata.Tine apasat tasta Ctrl pentru a putea selecta mai multe poze.


Trebuie sa fii logat pentru a incarca poze! Acceseaza cont sau Creeaza un cont nou

Comentarii   Optiuni
 
 • Andreeacobzaru Andreeacobzaru / 5 Oct 2009 (de mai mult de 1 an) ArataAscunde

  Ben Affleck e unul din actorii pe care i-am pus ­mereu la colţ datorită prestaţiilor sale ­actoriceşti de-a lungul timpului, însă ­ca regizor are un debut deosebit de promiţător.

 • Cracanalucian Cracanalucian / 4 Feb 2009 (de mai mult de 1 an) ArataAscunde

  Marele debut al lui Ben Affleck ca regizor s-a ­dovedit un mare succes... Un film la superlativ ­despre dependenta, violente, ­puterea de a ierta si nu in ultimul ­rand, despre alegerile pe care le facem ­in viata.

 • lilyneacsu23 lilyneacsu23 / 4 Ian 2009 (de mai mult de 1 an) ArataAscunde

  Amy Ryan (Capote) joaca un rol ­"energic, absolut ­mortal", in aceasta drama politista ­care tine spectatorul cu sufletul la gura.

 • Ady Ady / 30 Dec 2008 (de mai mult de 1 an) ArataAscunde

  SUUper

 

Articole

Ben Affleck ramane pasionat de thrillere

Ben Affleck si Sean Bailey, producatorii lui Gone Baby Gone (Disparuta fara urma), isi unesc din nou fortele pentru inca o adaptare cinematografica a unui thriller de succes. De data aceasta este...

Miercuri, 12 Martie 2008

Un nou proiect pentru Casey Affleck

Casey Affleck va primi rolul principal in drama The Kind One, ecranizare a romanului omonim al lui Tom Epperson.
Filmul ne prezinta povestea unui barbat amnezic (interpretat de Affleck) care lucreaza...

Joi, 7 Februarie 2008

 

  
asdasd