Dan in Real Life

 


Anul: 2007

Durata: 98min

Tara: SUA

 

Filme similare:

Extensiile acceptate sunt jpg, gif, png, bmp.

Se pot incarca maxim 20 poze odata.Tine apasat tasta Ctrl pentru a putea selecta mai multe poze.


Trebuie sa fii logat pentru a incarca poze! Acceseaza cont sau Creeaza un cont nou

Comentarii   Optiuni
 
 • alinusuuu alinusuuu / 16 Sep 2009 (de mai mult de 1 an) ArataAscunde

  Dan, un barbat ramas vaduv si tata a 3 ­fetite de 9, 14 si respectiv 17 ani ­locuieste in New Jersey si se ocupa cu scrierea ­de articole pentru un ziar local. In momentul in ­care familia se decide sa plece de acasa in ­week-end si sa se intalneasca cu restul ­rudelor, lucrurile incep sa se incinga. ­    Dan, inca ­trist datorita mortii sotiei sale de acum 4 ani ­e dat afara din casa pentru cateva ore pentru a ­oferi ceva spatiu familiei sale. Cat timp se ­plimba prin oras face cunostinta cu o tanara ­frumoasa pe nume Marie si incepe sa se ­indragosteasca de ea. Reuseste sa-i obtina ­numarul de telefon chiar daca acesta a trebuit ­sa plece in graba dupa ce a primit un telefon de ­la prietenul sau.   Odata intors ­acasa, afla cu stupoare ca Marie nu e ­nimeni altcineva decat prietena fratelui sau ­Mitch. Si asa incepe comedia...

 • alinusuuu alinusuuu / 16 Sep 2009 (de mai mult de 1 an) ArataAscunde

  Un film de familie cu romantism si un pic de ­umor insa cam atat. Nu iese cu nimic in evidenta ­si daca nu ai starea necesara sigur nu ii apuci ­finalul.

 • Mariyssa Mariyssa / 26 Dec 2008 (de mai mult de 1 an) ArataAscunde

  Nu prea va recomand acest film decat daca ­sunteti fani Steve Carell sau vreti neaparat ­sa-l vedeti. Este foarte plictisitor, cu ­un subiect mult prea obisnuit, deci ­nimic interesant, iar intepretarea lui ­Carell nu mi s-a parut printre cele mai bune ale ­lui.

 

Fani

 • Florea_1964 (florea_1964)
 • Alinusuuu (alinusuuu)
 • Danu_deva_speed (danu_deva_speed)
 • Viorica20 (Viorica20)
 
  
asdasd