Crima in garnizoana

Murder at the Presidio

 


Anul: 2005

Durata: 88min

Tara: SUA

 

Sinopsis:

Acest thriller plin de adrenalina relateaza povestea unei crime infioratoare, singura de altfel, care a avut loc intr-o garnizoana americana, cea mai veche si mai onorabila baza militara din SUA. Victima pare aleasa la intamplare, iar lista suspectilor este lunga, mergand de la evidenta la inexplicabil. Ancheta are un final socant, unul pe care nimeni nu l-ar fi putut prevedea.   Cand sotia unui sergent este injunghiata mortal, armata doreste elucidarea cazului. Insǎ unul dintre comandantii investigatori nu crede versiunea oficiala si cerceteazǎ, in mod neoficial, cazul. Se afundǎ atat de profund in el, incat poate sa ajunga sa isi sape propriul mormant.

Extensiile acceptate sunt jpg, gif, png, bmp.

Se pot incarca maxim 20 poze odata.Tine apasat tasta Ctrl pentru a putea selecta mai multe poze.


Trebuie sa fii logat pentru a incarca poze! Acceseaza cont sau Creeaza un cont nou

Comentarii   Optiuni
 
  • BlackList27 BlackList27 / 6 Mar 2010 (de mai mult de 1 an) ArataAscunde

    Filmul se bazeazã pe povestea adevãratã, ­a singurei crime comise în cea mai faimoasã si ­mai veche unitate militarã din San Francisco. In ­garnizoana Presidio, sotia unui sergent ­este înjunghiatã, în urma a ceea ce pare ­la prima vedere, o tentativã de jaf. In ­ciuda dovezilor pe care le gãseste, ­James Chandler - ofiterul de la ­Judiciar, nu este convins de aparente. ­El începe o investigatie pe cont propriu - ­ignorând ordinele primite, chiar dacã ­fãcând aceasta, îsi pune în pericol ­cariera.

  • silvicu26 silvicu26 / 2 Mar 2010 (de mai mult de 1 an) ArataAscunde

    super film un snerariu bun dar din pacate e ­jucat de cine nu trebuie dar totusi un film bun ­cum e asta nu trebuie jucat neaparat de actori ­bun ...vil recomand tuturor

  • Alina Marginean Alina Marginean / 27 Dec 2009 (de mai mult de 1 an) ArataAscunde

    un film plin de suspans care merita vazut iar ­rolul principal e un actor de care imi place ­mult cum joaca ,super

  
asdasd