Conexiune Inversa

The Cell

 


Anul: 2000

Durata: 107min

Tara: SUA

Regia: Tarsem Singh

 

Filme similare:

Extensiile acceptate sunt jpg, gif, png, bmp.

Se pot incarca maxim 20 poze odata.Tine apasat tasta Ctrl pentru a putea selecta mai multe poze.


Trebuie sa fii logat pentru a incarca poze! Acceseaza cont sau Creeaza un cont nou

Comentarii   Optiuni
 
  • Alice Alice / 24 Dec 2009 (de mai mult de 1 an) ArataAscunde

    Catherine, o terapeută tânără şi ­atrăgătoare, printr-un tratament ­inventiv şi radical, călătoreşte ­literalmente prin fanteziile sălbatice şi ­înşelătoare ale unui criminal în serie, ­în speranţa de a o salva pe cea care ar putea fi ­victima lui finală. Până acum, Catherine ­a utilizat această metodă numai pe un copil ­aflat în comă, cu speranţa de a-l aduce ­înapoi la viaţă.
    Dar atunci când ­criminalul în serie Carl Stargher cade într-o ­stare de comă similară, în timp ce ­victima lui finală este ţinută în viaţă într-un ­loc ascuns - într-o ‘celulă bombă’ - agentul FBI ­Peter Novak se întoarce la Catherine ca la ­ultima lui speranţă rugând-o să facă ceva ­inimaginabil.Novak o convinge să-şi folosească ­noua formă de terapie pentru a pătrunde în ­mintea dementă a lui Stargher şi de găsi vizuina ­lui infamă.
    Curajoasă, Catherine ­este de acord să ajungă acolo unde nimeni nu a ­mai fost vreodată - în secretele bizare ale ­minţii criminalului. Dar această minte este ­total diferită de ceea ce a experimentat înainte ­- atât de păcătoasă, de ­înspăimântătoare, atât de puternică şi ­plină de imagini monstruoase şi din care ­Catherine nu este sigură ca va scăpa aşa de ­uşor.

  
asdasd