Ember - Orasul din adancuri

City of Ember

 


Anul: 2008

Durata: 110min

Tara: SUA

 

Sinopsis:

Ember este un oras cladit pentru a rezista 200 de ani. De generatii intregi, locuitorii sai au trait in prosperitate, intr-o lume uimitoare, plina de lumini stralucitoare. Dar in anul 241, generatorul electric, pana acum puternic, cedeaza... si marile felinare care ilumineaza orasul incep sa palpaie si sa se stinga usor.   Constructorii orasului au lasat instructiuni primarilor, intr-o cutie care se deschide singura la momentul potrivit, dar din pacate, un primar corupt a aruncat cutia, intr-un loc menit a ramane secret timp de secole.   Lina Mayfleet si Doon Harrow, doi adolescenti din Ember, sunt pusi in situatia de a salva orasul si pe locuitorii acestuia. Doon isi ia o slujba in subteran, in uriasul sistem de instalatii care alimenteaza Ember cu apa si electricitate, pentru a vedea daca poate repara generatorul. Lina are o slujba simpla, de mesager, dar cand gaseste instructiunile Constructorilor, totul se complica.   Ea si Doon pornesc intr-o adevarata aventura cand descopera iesirea din Ember, iar oficialii corupti si primarul tradator incearca sa ii impiedice sa salveze orasul. Curajosi, ei infrunta intunericul pentru a-i ajuta pe Emberiti sa evadeze din orasul muribund si ii conduc spre alta lume.

Imagini:

  
 •  

Extensiile acceptate sunt jpg, gif, png, bmp.

Se pot incarca maxim 20 poze odata.Tine apasat tasta Ctrl pentru a putea selecta mai multe poze.


Trebuie sa fii logat pentru a incarca poze! Acceseaza cont sau Creeaza un cont nou

Comentarii   Optiuni
 
 • Bogdan_din_iasi Bogdan_din_iasi / 7 Mar 2010 (de mai mult de 1 an) ArataAscunde

  Un film dragut, dar slab de tot! Mi-a ­placut povestea celor doi tineri, ­atat, insa interpretarile lasa de dorit.

 • lilyneacsu23 lilyneacsu23 / 29 Iun 2009 (de mai mult de 1 an) ArataAscunde

  Ember este un oras subteran, cladit ­pentru a rezista sute de ani....din ­nefericire, generatorul electric ­construit pentru a asigura functionarea intregii ­metropole incepe sa aiba probleme punand in ­pericol existenta locuitorilor .Scenariul are in ­cadrul sau o multime de greseli si neconcordante ­incat nu avea cum sa iasa ceva bun la final. Cu ­toate astea, filmul m-a atras si l-am ­vizionat cu speranta ca pe parcurs isi va ­reveni.
  Totusi, la final e curios ­cum au reusit sa arunce piatra chiar in ­oras.Nota acordata ...cred ca 7 cu ­indulgenta:))

 • Adrian22 Adrian22 / 28 Mar 2009 (de mai mult de 1 an) ArataAscunde

  ..nu il stiu .. o sa il caut sa vad cum e ...

 • prophet_4see prophet_4see / 13 Ian 2009 (de mai mult de 1 an) ArataAscunde

  Gil Kenan (Monster House) aduce City of ­Ember, filmul de duminica ­dimineata, filmul familiei...Este un ­film intr-adevar slab cu o ideea cat de cat ­originala, dar prost pusa in ­productie...Ecranizare care mai mult ca sigur va ­avea si un sequel...speram la mai mult...

 
 
 

Fani

 • Shorti25 (shorti25)
 
  
asdasd