Sufocare

Choke

 


Anul: 2008

Durata: 89min

Tara: SUA

Regia: Clark Gregg

Scenariul: Clark Gregg

 

Sinopsis:

Choke este o comedie neagra cu Sam Rockwell si Anjelica Huston. Rockwell e Victor Mancini – definit in primul rand de tot soiul de obsesii sexuale – a carui mama (Huston) e bolnava de Alzheimer.   Ca sa acopere facturile gigantice ale clinicii de lux in care a internat-o, Victor a pregatit un numar pe care il face prin restaurantele de lux. Se preface ca se ineaca de la mancare si sfarsesete cu cate un cec in buzunar de la oameni cu stare pe care ii sensibilizeaza cu povestea lui.   Istoria o ia razna atunci cand Victor vrea sa afle cine este tatal lui, iar o doctorita cel putin sonata il convinge ca el este al doilea Iisus Cristos.


Filme similare:

Extensiile acceptate sunt jpg, gif, png, bmp.

Se pot incarca maxim 20 poze odata.Tine apasat tasta Ctrl pentru a putea selecta mai multe poze.


Trebuie sa fii logat pentru a incarca poze! Acceseaza cont sau Creeaza un cont nou

Comentarii   Optiuni
 
 • scrumbie scrumbie / 11 Iun 2009 (de mai mult de 1 an) ArataAscunde

  In centrul unor episoade redate fara vreo ­preocupare fata de ordinea cronologica se afla ­Victor, un tanar derutat, ­dependent de sex.Victor pare sa fi trait o ­copilarie mai putin obisnuita, fiind ­privat de terenurile de joaca si de compania ­altor copii.
  Il intalnim intr-un centru ­pentru tratarea dependentelor, impreuna ­cu prietenul sau, Denny, onanist ­si coleg de serviciu. Dupa ce renunta la ­studii, il regasim intr-un ­muzeu, interpretand personaje din ­istoria SUA. Apoi la o clinica costisitoare de ­boli nervoase, printre batrane ­ciudate, unde se afla internata mama sa ­de origine italiana, Ida. Pentru a ­achita facturile clinicii, simuleaza ca ­se sufoca in timp ce serveste masa la restaurant ­si se lasa “salvat” de persoane responsabile in ­continuare. Un fel de manipulare simpla cum este ­si „piciorul-in-usa”.
  Amnezica Ida ­incearca sa dezvaluie adevarul despre tatal lui ­Victor. Din jurnalul pe care-l traduce din ­italiana doctorita mamei sale, ­Paige, afla ca este clona lui ­Iisus, din preputul sfant! Confuzia ­devine si mai mare, cand descopera ca ­doctorita e, de fapt, una dintre ­paciente. Realitatea nu este decat o perceptie ­de moment. Interesanta multi-viziunea asupra ­sexului: sex analgezic, sex ­conciliant, sex vindicativ, sex ­tamaduitor.

 • Andreeacobzaru Andreeacobzaru / 5 Apr 2009 (de mai mult de 1 an) ArataAscunde

  un film cu prea multa vulgaritate si eu nu il ­vad sa se incadreze la genul comedie

 • Ady Ady / 11 Feb 2009 (de mai mult de 1 an) ArataAscunde

  "Choke” este o comedie neagra despre ­relatiile problematice dintre mama si fiu.

 

Fani

 • Sufletelady (sufletelady)
 • Marinaxxl (marinaxxl)
 • Scrumbie (scrumbie)
 • Ximena
 • Didiku (didiku)
 • Dumitrel
 • User
 
  
asdasd