Casa conspirativa

Safe House

 


Anul: 2012

Durata: 120min

Tara: Statele Unite ale Americii

 

Sinopsis:

Un thriller despre un agent CIA renegat extrem de periculos, Tobin Frost (Denzel Washington), care e consemnat intr-o casa conspirativa din Africa de Sud, si un agent incepator, Matt Weston (Reynolds). Cei doi devin parteneri si trebuie sa aiba incredere unul in altul dupa ce casa e atacata de o echipa de mercenari. Ei doi reusesc sa scape, dar acum fostii dusmani trebuie sa se alieze pentru a afla cine ii doreste morti.   In ultimul an, Weston a fost frustrat de postul sau inactiv din Cape Town, de paznic al unei case conspirative. Visand sa devina agent operational, asteapta ocazia perfecta pentru a-si dovedi loialitatea. Cand singurul ocupant al casei se dovedeste a fi cel mai periculos om pe care l-a intalnit pana acum, Weston e gata pentru a-si face datoria.   La randul sau, Tobin Frost a reusit sa scape pentru aproape un deceniu. Unul din cei mai buni agenti de teren pe care i-a avut vreodata CIA, acesta a parasit agentia pentru a vinde secrete militare oricui era dispus sa plateasca mai bine, daunele facute de el Statelor Unite fiind incomensurabile. Iar acum poarta cu el un secret.   Cei doi trebuie sa afle daca cei care i-au atacat sunt mercenari sau a fost mana cuiva din interior care vrea sa-i elimine, pentru ca stau in cale cui nu trebuie.

Extensiile acceptate sunt jpg, gif, png, bmp.

Se pot incarca maxim 20 poze odata.Tine apasat tasta Ctrl pentru a putea selecta mai multe poze.


Trebuie sa fii logat pentru a incarca poze! Acceseaza cont sau Creeaza un cont nou

 
 
 

Fani

  • Zoli81 (zoli81)
 
 

Articole

Thriller cu Ryan Reynolds si Denzel Washington

Ryan Reynolds e candidatul cel mai probabil pentru un rol alaturi de Denzel Washington in thriller-ul "Safe House". Filmul urmareste povestea unui agent CIA (Reynolds) care supravietuieste unui atac...

Vineri, 13 August 2010

Bad Boy Denzel

Denzel Washington este in negocieri pentru rolul principal din thrillerul de spionaj "Safe House" ce va fi produs de studiourile Universal Pictures.
Filmul urmareste povestea unui supravietuitor al...

Vineri, 9 Iulie 2010

 

  
asdasd