Brooklyn's Finest

 


Anul: 2009

Durata: 140min

Tara: USA

Regia: Antoine Fuqua

 

Sinopsis:

Eddie (Richard Gere), Sal (Ethan Hawke) si Tango (Don Cheadle) sunt trei politisti pentru care limita dintre legalitate si coruptie este foarte flexibila.   Eddie incearca cu greu sa supravietuiasca unui mariaj nefericit si ideii ca in cei 20 de ani de cariera nu a avut nicio realizare, singurele sale refugii fiind o prostituata foarte tanara si cantitatile uriase de alcool pe care le consuma.
Sal lucreaza de 12 ani in departamentul de Narcotice, timp in care toate aspiratiile sale au fost orientate catre un nivel de trai imposibil de sustinut dintr-un salariu de politist, iar riscul a devenit un mod de viata.
Tango si-a petrecut ultimii 3 ani lucrand sub acoperire printre criminali si traficanti de droguri. In rarele momente de luciditate, el constientizeaza faptul ca a devenit mai mult gangster decat politist si isi doreste viata inapoi.   Aflati in situatii limita din care par sa nu mai iasa, povestile celor trei se intersecteaza atunci cand autoritatile organizeaza un raid de proportii intr-o zona periculoasa a orasului si politistii sunt nevoiti sa aleaga de care parte a legii se situeaza.


Filme similare:

Extensiile acceptate sunt jpg, gif, png, bmp.

Se pot incarca maxim 20 poze odata.Tine apasat tasta Ctrl pentru a putea selecta mai multe poze.


Trebuie sa fii logat pentru a incarca poze! Acceseaza cont sau Creeaza un cont nou

Comentarii   Optiuni
 
  • adizoo13 adizoo13 / 4 Apr 2010 (de mai mult de 1 an) ArataAscunde

    un film de actiune - politist bun presarat si cu ­o distributie pe masura pune in lumina ­violentele si lupta pentru bani din NY urmarind ­vietile a 3 politisti unul sub ­acoperire, altul aproape de pensie si ­altul pe strazi luptand impotriva ­drogurilor, destinele lor se intalnesc ­in finalul filmului incarcat de drama si ­rasturnari de situarie. Ethan Hawke parca a ­jucat cel mai bine dar pe de alta parte el a ­avut rolul celui diserat asa ca a iesit in ­evidenta.

  
asdasd