Baiatu' lu' bunica

Grandma's Boy

 


Anul: 2006

Durata: 94min

Tara: SUA

 

Sinopsis:

La 35 de ani, Alex (Allen Covert) este un fanatic al jocurilor video. Renunta la o cariera de contabil pentru slujba visurilor sale: tester de jocuri video. Chiar daca veniturile sunt modeste, Alex e mai mult decat multumit.   Intreg calmul vietii sale se duce pe apa sambetei cand descopera ca banii de chirie au fost cheltuiti de colegul de apartament pe distractii cu dame de companie filipineze.   Cand prietenii refuza sa-l mai gazduiasca, Alex isi inghite mandria si se muta la bunica lui, Lily (Doris Roberts), care e mai mult decat fericita sa-l primeasca. Lily locuieste impreuna cu doua prietene, etern confuza Bea (Shirley Knight) si Grace (Shirley Jones) o entuziasta a aventurilor sexuale. Cele trei ii dau in permanenta de lucru, tinandu-l ocupat in fiecare seara.   Alex le spune colegilor de serviciu ca locuieste impreuna cu trei femei fabuloase care-l storc de puteri in fiecare noapte. Intre timp, incearca sa o cucereasca pe frumoasa Samantha (Linda Cerdellini).


Filme similare:

Extensiile acceptate sunt jpg, gif, png, bmp.

Se pot incarca maxim 20 poze odata.Tine apasat tasta Ctrl pentru a putea selecta mai multe poze.


Trebuie sa fii logat pentru a incarca poze! Acceseaza cont sau Creeaza un cont nou

Comentarii   Optiuni
 
  • Clarita Clarita / 18 Mar 2010 (de mai mult de 1 an) ArataAscunde

    mortala comedia asta Laughing :)) am ras cu ­lacrimi...prea tare, merita vazut pentru ­o portie sanatoasa de ras Winking ;) )

  • Cmytel Cmytel / 21 Feb 2010 (de mai mult de 1 an) ArataAscunde

    O comedie buna, cu toate ca de aceasta ­data in rolurile "adolescentilor" sunt ­adulti care lucreaza in industria de gameing.In ­resc ca aceleasi faze asemanatoare American Pie.

  • djh3k djh3k / 7 Iul 2009 (de mai mult de 1 an) ArataAscunde

    foarte tare filmul...recomand

  
asdasd