Avioane 3D

Planes

 


Anul: 2013

Durata: 92min

Tara: Statele Unite ale Americii

 

Sinopsis:

Daca am fost atat de incantati de aventurile masinutelor din animatia de succes cu acelasi titlu de la Casa Disney, sa vedem cum facem fata personajelor din aceasta animatie.
Fiecare avion vesel colorat, fie ca este militar, utilitar sau de viteza este gata sa isi atinga aspiratiile inalte si sa infrunte curajos adversarii de cursa... aeriana.
Totul incepe cu Dusty/Stropi, un avion mic cu vise mari, dar care are rau de inaltime. El viseaza sa concureze in cea mai mare cursa aeriana din lume. Pentru ca dorinta este mai puternica decat orice, Dusty reuseste sa-si gasesca un antrenor priceput, care sa il ajute sa invinga, prin talent mai degraba decat performante tehnice, alti adversari mult mai bine dotati. Skipper/Sefu, ursuzul, dar talentatul antrenor, reuseste sa scoata tot ce e mai bun din micutul avion de stropit recolte cu frica de inaltime si, in acelasi timp, invata la randul sau cateva lectii importante de viata. Daca va reusi curajosul Dusty/Stropi sa invinga adversarii aerieni de temut si ce lectii de viata invata atat el, cat si batranul Skipper, ramane sa vedeti.
Animatia "Planes" este primul film din trilogia cu acelasi nume si face o scurta incursiune in istoria aviatiei, dupa cum ne povesteste si regizorul filmului, Klay Hall: "Animatia parcurge tot drumul de la avioanele istorice la cele mai recente tipuri, de la avioanele experimentale la cele de linie, de la avioanele de viteza la planoare si dirijabile". Clar, se anunta alta serie de succes.
Actorii romani care au facut duiblajul: Claudiu Maier - Stropi, Adina Lucaciu - Ishani, Ilinca Ivanov - Rochelle, Catalin Babliuc - El Chu, Cornel Ciupercescu - Sefu', Serban Pavlu - Roper, Valentin Teodosiu - Chug, Isabela Neamtu - Dottie, Ionut Grama - Ripslinger, Mihai Niculescu - Bulldog.

Extensiile acceptate sunt jpg, gif, png, bmp.

Se pot incarca maxim 20 poze odata.Tine apasat tasta Ctrl pentru a putea selecta mai multe poze.


Trebuie sa fii logat pentru a incarca poze! Acceseaza cont sau Creeaza un cont nou

 
 
  
asdasd