Aventurile lui Sammy 3D

Sammy's avonturen: De geheime doorgang / Sammy's Adventures: The Secret Passage

 


Anul: 2010

Durata: 88min

Tara: Belgia

 

Sinopsis:

Sigur ati vazut "In cautarea lui Nemo"! Daca v-a placut acest desen reusit si v-a emotionat aventurile prin care trece tatal sa-si gaseasca pestisorul-fiu, cu siguranta veti merge sa vedetui si aceasta animatie cu gaselnita 3D.
Sammy din titlu este o mica si simpatica broasca testoasa care s-a nascut pe o plaja in California. El este cel mai curajos dintre semenii sai. Asa cum se intampla cu toate broscutele proaspat iesite din ou, Sammy trebuie sa isi inceapa calatoria initiatica prin oceanele nemarginite ale Terrei. Drumul pana la apa este impanzit de pericole, dar odata ajuns in valuri, o serie de intamplari amuzante il poarta intr-o adevarata aventura in jurul lumii.
Curios din fire, el pleaca in cautarea pasajului secret, un loc de legenda. Pe drum, o reintalneste pe frumoasa broscuta Shelly, cea pe care o salvase in prima zi de viata. Shelly il urmeaza in temerara incercare, dar in calea lor apar o multime de piedici.
Calatoria lui Sammy dureaza 50 de ani, timp in care cutreiera oceanele, invata si observa cu multa tristete cat de mult s-a degradat planeta. Dar isi face prieteni pe viata si ajunge sa cunoasca atat rautatea, cat si bunatatea oamenilor.

Extensiile acceptate sunt jpg, gif, png, bmp.

Se pot incarca maxim 20 poze odata.Tine apasat tasta Ctrl pentru a putea selecta mai multe poze.


Trebuie sa fii logat pentru a incarca poze! Acceseaza cont sau Creeaza un cont nou

 
 
  
asdasd