Arma mortala 2

Lethal Weapon 2

 


Anul: 1989

Durata: 114min

Tara: SUA

Regia: Richard Donner

Imagine de inalta calitate

Film cu buget ridicat

 

Filme similare:

Extensiile acceptate sunt jpg, gif, png, bmp.

Se pot incarca maxim 20 poze odata.Tine apasat tasta Ctrl pentru a putea selecta mai multe poze.


Trebuie sa fii logat pentru a incarca poze! Acceseaza cont sau Creeaza un cont nou

Comentarii   Optiuni
 
 • Dante Dante / 20 Iul 2009 (de mai mult de 1 an) ArataAscunde

  Cei doi mari actori reusesc sa te tina in priza ­de la inceput pana la sfarsit combinand actiunea ­politista cu scene comice.

 • bruneta9126 bruneta9126 / 17 Iul 2009 (de mai mult de 1 an) ArataAscunde

  Tacanitul Martin Riggs (Mel Gibson) si aparent ­sobrul familist Roger Murtaugh (Danny Glover) ­isi unesc fortele in acest al doilea episod din ­seria de succes Arma Mortala, care a ­avut la data premierei incasari de peste 147 de ­milioane de dolari. Riggs si Murtaugh sunt de ­aceasta data pe urmele unui respectabil diplomat ­sud-african care isi rotunjeste veniturile din ­traficul cu droguri. Desi, gratie ­informatiilor pretioase oferite de un personaj ­fara scrupule, dar haios in felul ­sau, interpretat de Joe Pesci, ­neinfricatul Riggs nu se poate atinge de vreun ­fir de par al ticalosului, deoarece ­acesta beneficiaza de imunitate diplomatica.
  Dupa o serie impresionanta de situatii ­limita, pigmentate din plin cu explozii ­spectaculoase, vorbe de duh marca Mel ­Gibson, cei doi politisti de la LAPD ­ajung sa se lupte pe viata si pe moarte cu greii ­din cartelele internationale ale drogurilor pe ­un vas sud-african plin cu stupefiante.
  ­Cu un final incandescent, Arma Mortala ­contine una dintre cele mai tari, si-n ­acelasi timp comice, scene de suspans ­din istoria filmului. Este vorba de secventa in ­care un Mel Gibson disperat incearca sa-i ­salveze viata colegului sau ramas intepenit ­intr-o toaleta capcana, programata sa ­explodeze.

 • scoutboy scoutboy / 25 Iun 2009 (de mai mult de 1 an) ArataAscunde

  In acest al doilea film al seriei, Riggs ­si Murtaugh sunt de aceasta data pe urmele unui ­respectabil diplomat sud-african care isi ­rotunjeste veniturile din traficul cu droguri. ­Cei doi politisti o scot la capat in cele din ­urma.

  
asdasd