A venit sfarsitu'!

This Is the End

 


Anul: 2013

Durata: 107min

Tara: Statele Unite ale Americii

Regia: Seth Rogen

Scenariul: Seth Rogen

 

Sinopsis:

In urma unei serii de evenimente neobisnuite si de proportii catastrofale, care devasteaza orasul Los Angeles, un grup de sase prieteni sunt nevoiti sa se baricadeze intr-o casa.
Afara, lumea se duce de rapa. Inauntru, prietenia lor e pusa la grea incercare de stressul izolarii si imputinarea proviziilor. In cele din urma, ei vor fi nevoiti sa-si paraseasca adapostul, infruntandu-si soarta si descoperind adevarata semnificatie a prieteniei si izbavirii.
Filmul marcheaza debutul regizoral al lui Seth Rogen si Evan Goldberg, care au gasit calea de a-si usura cat mai mult sarcina, inconjurandu-se de cei mai buni prieteni ai lor: James Franco, Jonah Hill, Jay Baruchel si Danny McBride. Cei sase prieteni din film sunt astfel si in viata reala si fiecare se interpreteaza pe sine insusi. Bineinteles, cu cateva modificari si exagerari, pentru a face totul mai nostim. Si ce ocazie poate fi mai buna decat Apocalipsa pentru a-i pune la incercare ? "Fiecare face tot ce poate pentru supravietuirea sa si a celorlalti, insa relatiile dintre ei incep sa se deterioreze. Franco nu suporta nebunia lui Danny; Seth si Jay se intreaba care va fi viitorul relatiei lor, iar Jonah il trateaza de sus pe Jay, care se repliaza spre Craig. Lui Seth ii revine rolul de arbitru de centru.", explica producatorul James Weaver.
Filmul incepe cu o petrecere grandioasa, data de James Franco la el acasa, printre invitati aflandu-se, ca de obicei, o multime de celebritati de la Hollywood. "Rihanna, Martin Starr, David Krumholtz, Kevin Hart, Mindy Kaling? toti ne sunt buni prieteni: Cu toate acestea, n-am ezitat sa-i 'omoram' in film, cand se dezlantuie Apocalipsa. Niciunul nu scapa.", marturisesc razand realizatorii.

Extensiile acceptate sunt jpg, gif, png, bmp.

Se pot incarca maxim 20 poze odata.Tine apasat tasta Ctrl pentru a putea selecta mai multe poze.


Trebuie sa fii logat pentru a incarca poze! Acceseaza cont sau Creeaza un cont nou

Comentarii   Optiuni
 
 
 
  
asdasd