2 pistoale

2 Guns

 


Anul: 2013

Durata: 109min

Regia: Baltasar Kormákur

 

Sinopsis:

Film exploziv de actiune in care doi agenti, provenind din servicii secrete concurente, trebuie sa-si scape pielea fugind impreuna. Dar parteneriatul lor inopinat are o problema: niciunul dintre cei doi nu stie ca celalalt este agent federal sub acoperire.
De 12 luni, agentul anti-drog Robert "Bobby" Trench (Washington) si ofiterul de contra-informatii al marinei, Marcus "Stig" Stigman (Wahlberg), sunt fortati sa colaboreze chiar daca nu sunt prea incantati sa o faca. Lucrand sub acoperire, ei s-au infiltrat in mafia drogurilor, dar nu au incredere unul in celalalt nici cat in traficantii pe care au misiunea sa-i anihileze.
Atunci cand tentativa lor de a se infiltra intr-un cartel mexican de droguri si de a recupera milioane de dolari esueaza, Bobby si Stig cad in dizgratia sefilor lor. Acum, cand toti i-ar vrea fie la inchisoare, fie la doi metri sub pamant, singura persoana pe care se pot baza este? celalalt. In ciuda urmaritorilor, atunci cand oamenii legii trebuie sa se prefaca ani de zile ca sunt infractori, ei invata fel de fel de trucuri din mediul in care s-au infiltrat.
Desi misiunea lor era sa fure aproximativ 3 milioane de dolari din cutia de valori a lui Papi Greco, seful cartelului de droguri, Stig si Bobby iau mult mai mult decat se intelesesera. Cand deschid ( a se citi: arunca in aer) seiful cu cutii de valori de la banca Tres Cruces Savings & Loan, ei descopera mai mult de 43 de milioane?bani dupa care multi vor plange, odata ce ei au sters-o de la locul faptei.
2 Guns constituie o oportunitate de dezvoltare pentru Kormákur, regizor si actor apreciat de critica in tara sa natala, Islanda, care si-a facut debutul in America in 2012, odata cu filmul sau de succes Contraband, in care au jucat Wahlberg si Kate Beckinsale.
Fondatorul si directorul BOOM! Studios, Ross Richie ne explica: "Este povestea unor personaje care intra in concasorul sistemului format din agentiile de informatii ale guvernului, care-si urmaresc scopurile indiferent de consecinte. Steven a preluat tema politistului sub acoperire la care a adaugat apoi multa comedie si actiune facand-o incredibil de distractiva."

Extensiile acceptate sunt jpg, gif, png, bmp.

Se pot incarca maxim 20 poze odata.Tine apasat tasta Ctrl pentru a putea selecta mai multe poze.


Trebuie sa fii logat pentru a incarca poze! Acceseaza cont sau Creeaza un cont nou

 
 
  
asdasd