CherOcupatie: Actrita

Data nasterii: 20 Mai 1946

Locul nasterii: El Centro, CA

Cher (nascuta Cherilyn Sarkisian, pe 20 Mai 1946) este o cunoscuta cantareata pop, actrita, regizor, producatoare muzicala si compozitoare americana. A castigat un premiu Oscar, un premiu Grammy, un Emmy, trei premii Globul de Aur si un premiu People's Choice pentru activitatea sa din film, muzica si televiziune.   Cher si-a inceput cariera la varsta de 17 ani si a devenit cunoscuta ca jumatatea feminina a celebrului duo pop-rock, Sonny & Cher in momentul in care melodia lor "I Got You Babe" a devenit un hit peste noapte, in 1965. Ulterior ea s-a lansat ca artist solo si a devenit si star de televiziune in 1970 cu spectacolul de varietati The Sonny and Cher Comedy Hour, pentru care a castigat si un Glob de Aur.   Rolul din filmul Silkwood a fost atat de bine primit de critici incat i-a castigat o nominalizare la Oscar pentru cea mai buna actrita intr-un rol secundar, in 1984. In anii urmatori, Cher a jucat intr-o varietate de filme, incluzand Mask, The Witches of Eastwick si Moonstruck cu care chiar a castigat un premiu Oscar pentru cea mai buna actrita in rol principal, in 1988.   Cu o cariera care dureaza de peste 40 de ani, Cher este o icoana nemuritoare a culturii pop si una dintre cele mai populare si mari artiste din istoria muzicii contemporane, avand peste 100 de milioane de discuri vandute pe tot mapamondul. Dupa o absenta de 3 ani si o pauza din turnee, Cher s-a reintors pe scena in 2008 la Caesars Palace din Las Vegas cu spectacolul Cher at the Colosseum.

Filmografie - Actrita

Filmografie - Regizor

Extensiile acceptate sunt jpg, gif, png, bmp.

Se pot incarca maxim 20 poze odata.Tine apasat tasta Ctrl pentru a putea selecta mai multe poze.


Trebuie sa fii logat pentru a incarca poze! Acceseaza cont sau Creeaza un cont nou
 
 
 

Fani

  • Lorelei Julia (lorelei_julia)
  • Daniela
  • Maria (delish)
 
 

Articole

Eric Dane o cucereste pe Christina Aguilera

Eric Dane, starul din "Grey's Anatomy", se va alatura unei liste impresionante de actori si cantareti ce apar pe afisul muzicalului "Burlesque", produs de Screen Gems.
Cher, Christina Aguilera,...

Miercuri, 18 Noiembrie 2009

Cher revine pe ecrane alaturi de Christina Aguilera

Cher va aparea alaturi de Christina Aguilera in "Burlesque", un muzical contemporan produs de Screen Gems, acesta fiind primul ei rol pe marile ecrane dupa o pauza de aproape un deceniu.
Steve Antin...

Marti, 23 Iunie 2009

 

  
asdasd