Panica la Hollywood

What Just Happened?

 


Anul: 2008

Durata: 107min

Tara: SUA

 

Sinopsis:

Robert De Niro este Ben, un producator de film cu cariera in cadere libera si viata personala dusa pe apa sambetei. Cu toate astea, toti in jurul lui asteapta ca el sa continue sa ii umple de bani, sa le pompeze orgoliile, sa le aduca doar vesti bune, sa aiba instinctul artistic treaz, sa fie un sot loial si un tata atotstiutor, precum si sexi, tanar si energetic.   Iar Ben aproape ca nu mai poate supravietui propriei sale vieti.

Imagini:

  

Extensiile acceptate sunt jpg, gif, png, bmp.

Se pot incarca maxim 20 poze odata.Tine apasat tasta Ctrl pentru a putea selecta mai multe poze.


Trebuie sa fii logat pentru a incarca poze! Acceseaza cont sau Creeaza un cont nou

Comentarii   Optiuni
 
 • ralu1605 ralu1605 / 3 Iun 2009 (de mai mult de 1 an) ArataAscunde

  În tinerețe au fost patru gangsteri de temut. La ­bătrânețe, sunt cârcotași ­nesuferiți, dar de fapt nu doresc decât ­să trăiască liniștiți. Unul dintre ei - Bobby - ­își caută fiica, pe care nu a mai ­văzut-o de când era copil. Pentru a-și păstra ­locuința în care stau, cei patru ­înscenează o crimă în stil mafiot, dar ­cacealmaua trezește dorința de răzbunare a unui ­traficant de droguri. Urmăriți de ­acesta, cei patru, amintindu-și ­de tinerețe, vor demonstra că știu să ­lupte. În ajutor le va veni și o agentă a ­poliției, nimeni alta decât fiica lui ­Bobby.

 • mircea05 mircea05 / 29 Apr 2009 (de mai mult de 1 an) ArataAscunde

  Pentru Ben (Robert De Niro), un ­producator hollywoodian ce se apropie de ­pensie, urmeaza o saptamana de cosmar in ­care viata personala si profesionala sunt pe ­cale sa se naruie. Evident, el nu stia ­ce-l asteapta, dar incepe sa se ­dezmeticeasca atunci cand incearca sa treaca cu ­vederea umilintele de tot felul, fiind ­nevoit sa colaboreze cu regizori, ­scenaristi si impresari ciudati, lipsiti ­de scrupule si cu o distributie plina de mofturi ­si aere de vedete. Dar nici macar asta nu-l ­descurajeaza, Beb incercand din ­rasputeri sa-si vada ultimul film (Fiercely) ­lansat. Cum alte si alte belele nu intarzie sa ­apara, Ben este prins in mijloocul unei ­nebunii pe care cu greu reuseste sa o mai ­gestioneze. Va reusi el oare sa treaca cu bine ­peste aceste intamplari, mai ales ca ­nici la partea emotionala nu sta prea bine – cea ­de-a doua sotie, Kelly, ­intenteaza divort? ... Un film care merita vazut ­cu siguranta . Recomand !

 • User User / 24 Feb 2009 (de mai mult de 1 an) ArataAscunde

  impresionanta distributie.....un film reusit cu ­o poveste haioasa si in acelasi timp putin ­dramatica.....un Robert De Niro in forma(ca de ­obicei).....mie mi-a placut destul de ­mult.....merita vazut!

 • Ady Ady / 14 Ian 2009 (de mai mult de 1 an) ArataAscunde

  Prefer comediile pentru adolescenti!!!

 
3 voturi

Taguri:

 
  
asdasd