Walk the Line - Povestea lui Johnny Cash

Walk the Line

 


Anul: 2005

Durata: 136min

Tara: SUA

 

Sinopsis:

In 1955, un tanar slabanog, cu o chitara in mana si care se recomanda J.R. Cash intra in ceea ce va deveni ulterior celebrul Sun Studios din Memphis. Acest eveniment marcheazǎ un moment crucial pentru cultura americana.   Johnny Cash va influenta definitiv muzica Statelor Unite, compozitiile sale originale oferind inspiratie viitoarelor vedete rock, country, punk, folk si rap.   Cu vocea sa profunda si sumbra ca noaptea, lovindu-si sec chitara, Cash a cantat despre iubire, viata si moarte, intr-o maniera plina de disperare si pasiune, asa cum nu se mai auzise pana atunci.   Viata sa a fost o continua cautare si transformare de sine, o confruntare cu demonii interiori, o luptǎ pentru iubirea care il va schimba definitiv, o lectie despre cum se poate merge pe linia subtire dintre autodistrugere si impacarea cu sine.


Filme similare:

Extensiile acceptate sunt jpg, gif, png, bmp.

Se pot incarca maxim 20 poze odata.Tine apasat tasta Ctrl pentru a putea selecta mai multe poze.


Trebuie sa fii logat pentru a incarca poze! Acceseaza cont sau Creeaza un cont nou

Comentarii   Optiuni
 
 • alinusuuu alinusuuu / 13 Sep 2009 (de mai mult de 1 an) ArataAscunde

  Filmul se remarca prin mai multe lucruri. In ­primul rand , povestea filmului, ­care incearca sa fie o prezentare a tineretii ­cantaretului Johnny Cash, a greselilor ­si succeselor acestuia.
  Inca un lucru prin ­care se remarca filmul este prestatia actorilor ­din rolurile principale, datorita careia ­a fost nominalizat la Oscaruri, iar ­Reese Witherspoon chiar a castigat. Pe langa ­Oscar filmul a mai castigat numeroase ­premii, din care unele chiar le-a ­meritat.
  Filmul reprezinta biografia ­legendarului cantaret de muzica rock, ­blues si country Johnny Cash si a celei de-a ­doua sotii a acestuia, June ­Carter, inregistrand esecurile lui ca ­persoana, alcoolismul, prima ­piesa compusa, prima ­inregistrare, divortul, ­pustietatea din el si revenirea, cu ­ajutorul familiei. O atentie deosebita este ­acordata in film concertului sustinut de Cash la ­inchisoarea Folsom, intrat in legenda.

 

Fani

 • Krokec (krokec)
 • Madyume (madyume)
 • Dorin (dorini)
 • Roroshel (Roroshel)
 • Alinusuuu (alinusuuu)
 
  
asdasd