Megamind

Megamind 3D

 


Anul: 2010

Durata: 96min

Tara: Statele Unite ale Americii

 

Sinopsis:

Studiourile DreamWorks, care v-au fermecat cu "Shrek", "Madagascar" si "Kung Fu Panda", ne aduc in 2010 o noua animatie.   Megamind e cel mai inteligent erou negativ pe care l-a cunoscut vreodata lumea. Si cel mai pagubos. De-a lungul anilor a incercat sa cucereasca Metro City in toate felurile posibile. De fiecare data a dat gres in mare stil din cauza lui Metro Man, un supererou cu mantie si tot tacamul, invincibil pana in ziua in care Megamind chiar reuseste sa-l invinga. Dintr-odata, Megamind se trezeste ca nu mai are niciun scop in viata. A devenit un erou negativ fara un rival. Isi da seama ca cel mai rau lucru care i se putea intampla a fost sa-si atinga ambitia de-o viata. Asa ca se hotaraste ss creeze un oponent, un nou supererou numit "Titan". Acesta va fi mai mare, mai bun si mai puternic decat a fost vreodata Metro Man.   Titan, in schimb, se prinde repede ca e mult mai distractiv sa fie erou negativ decat baiat cumsecade. Asa ca acum Titan nu isi pune in gand doar sa stapaneasca lume, ci vrea, pur si simplu, sa o distruga. Cel mai destept om din lume poate, oare, sa ia si el o decizie inteleapta, macar o data in viata lui? Diabolicul geniu va cadea in capcana pe care si-a intins-o singur si va deveni erou fara voie in propria sa poveste?   Stiati ca...gamind ...
- au fost desenate 99.590 de cadre pentru storyboard?
- au fost create in total 320 de costume integral simulate, in comparatie cu ?How to train your Dragon? ? 90,? Monsters Vs. Aliens? ? 106 si ?Shrek Forever After? ? 138.
- Crearea costumelor animate a luat 1317 de saptamani nete de munca. Daca o singura persoana ar fi facut aceasta munca, i-ar fi luat peste 25 de ani sau 6585 de zile lucratoare normale?

Extensiile acceptate sunt jpg, gif, png, bmp.

Se pot incarca maxim 20 poze odata.Tine apasat tasta Ctrl pentru a putea selecta mai multe poze.


Trebuie sa fii logat pentru a incarca poze! Acceseaza cont sau Creeaza un cont nou

 
 
 

Fani

  • Kravyus (kravyus)
 
  
asdasd