Hanna

 


Anul: 2011

Durata: 111min

Tara: Statele Unite ale Americii

 

Sinopsis:

Hanna, interpretata de nominalizata la Oscar, Saoirse Ronan, (mica actrita din "Atonement", un alt film regizat de Joe Wright), are 16 ani. E inteligenta, curioasa si o buna fiica, total devotata tatalui ei. In mod ciudat, ea are puterea, curajul, orientarea si rezistenta unui soldat; toate aceste trasaturi provin din educatia data de tatal ei Erik (Eric Bana), un fost agent CIA, ramas vaduv, in tinuturile salbatice din nordul Finlandei. Erik a invatat-o pe Hanna sa vaneze, a antrenat-o in cele mai dure tehnici de auto-aparare si a scolit-o punandu-i la dispozitie doar o enciclopedie si o carte de povesti. Hanna duce o viata complet diferita de a oricarui alt adolescent; educatia si pregatirea ei conduc catre un singur scop, acela de a o transforma in asasinul perfect. Dar odata iesita in lume, reiese ca educatia ei a fost incompleta, iar Erik isi da seama cu ingrijorare, ca fiica lui nu mai poate fi oprita.
Punctul de cotitura in adolescenta Hannei este unul foarte dur; ea e separata de Erik si trebuie sa plece in misiunea pentru care fusese pregatita. Inainte ca ea sa se intalneasca cu tatal ei, conform planului, la Berlin, Hanna este capturata de agentii trimisi de Marissa Wiegler (Cate Blanchett), un vechi agent operativ, care ascunde anumite secrete ce o leaga de Hanna si Erik.
Tinuta ostateca intr-o locatie subterana din desertul marocan, Hanna reuseste sa-si invinga rapitorii si sa evadeze. Dar scaparea ei curajoasa o arunca intr-un peisaj complet necunoscut si intr-o lume pe care va trebui sa o cunoasca rapid pentru a-si croi drumul spre Europa. Marissa trimite o echipa de agenti sa recupereze fata, implicandu-se personal in urmarire. Pe masura ce Hanna avanseaza spre ultima ei tinta din Europa, ea afla lucruri noi despre propria sa existenta si este framantata de intrebari privind calitatea ei umana.

Extensiile acceptate sunt jpg, gif, png, bmp.

Se pot incarca maxim 20 poze odata.Tine apasat tasta Ctrl pentru a putea selecta mai multe poze.


Trebuie sa fii logat pentru a incarca poze! Acceseaza cont sau Creeaza un cont nou

 
 
  
asdasd