Noi secrete si adevaruri din vietile Nevestelor Disperate ni se dezvaluie in sezonul 3 al serialului, din 20 mai, pe Diva Universal

Luni, 20 Mai 2013, Categoria: Recomandari TV

Noi secrete si adevaruri din vietile Nevestelor Disperate ni se dezvaluie in sezonul 3 al serialului, din 20 mai, pe Diva Universal Sezonul al treilea al serialului Neveste disperate, care incepe luni, 20 mai, la ora 20.00, numai la Diva Universal, continua povestea vecinilor de pe Wisteria Lane, urmarind vietile acestora in suburbia plina de secrete. Un nou personaj misterios li se va alatura: Orson Hodge – interpretat de cunoscutul actor Kyle MacLachlan. Noile episoade vor fi difuzate la Diva Universal de luni pana vineri, de la ora 20:00.

In noul sezon vom avea parte, de asemenea, si de primul episod - intitulat Bang - in care personajele se confrunta cu un adevarat dezastru: o luare de ostatici urmata de focuri de arma le va da peste cap vietile linistite ale locuitorilor.

In debutul celui de al treilea sezon al serialului, peste Wisteria Lane cade o ploaie deasa, in timp ce aflam ce s-a mai intamplat in vietile doamnelor, sase luni mai tarziu. Asteptand un copil, dar avand problemele din casnicie, Gabrielle se simte de-a dreptul coplesita. Lynette incearca sa se bucure de noua sa familie extinsa, iar trecutul misterios al lui Orson e pe cale sa fie dezvaluit.

Susan si Ian au prima lor intalnire oficiala, in timp ce partenerii lor sunt in coma, iar Xaio-Mei, mama-surogat a copilului lui Gaby si Carlos, le ofera mult asteptatele vesti bune. Dar, in scurt timp, vietile tuturor locuitorilor de pe Wisteria Lane se va schimba pentru totdeauna, dupa ce supermarketul local va fi atacat si vor fi luati ostatici. Dupa acest eveniment, Gabrielle se gandeste sa se intoarca in lumea modelingului, Lynette are suspiciuni legate de noul vecin, iar Bree se intalneste cu antipatica ei soacra. La finalul sezonului al treilea, vom asista la o nunta dubla pentru doua Neveste disperate, Bree si Orson Hodge se intorc pe Wisteria Lane, iar mama lui Lynette apare la usa ei.

In Neveste disperate, sezonul 3, Mary Alice Young (Brenda Strong), vecina care a ales sa isi incheie scotelile cu aceasta lume, continua sa povesteasca ce se intampla in vietile fostei sale familii, ale prietenilor si ale vecinilor. Din grupul ei de prietene de pe Wisteria Lane fac parte Susan Mayer (Teri Hatcher), divortata, mama singura, care este in cautarea iubirii, Lynette Scavo (Felicity Huffman), care se straduieste sa gaseasca echilibrul intre viata de familie si job, Bree Van De Kamp (Marcia Cross), care se lupta cu demonii vaduviei si copiii ei razbunatori, Gabrielle Solis (Eva Longoria), fost model, care stie foarte bine ce vrea de la viata si Edie Britt (Nicollette Sheridan), experta in afacerile imobiliare, divortata, a carei viata amoroasa e pe buzele tuturor.

Barbatii din vietile lor sunt Mike Delfino (James Denton), instalatorul care tot apare si dispare din viata lui Susan, sotul lui Lynette, Tom (Doug Savant), care se pare ca are si el propriile secrete si Carlos (Ricardo Antonio Chavira), sotul lui Gabrielle, de care s-a separat. Se mai alatura grupului si sotul lui Bree, Orson Hodge (Kyle MacLachlan), charismaticul Ian Kavanaugh (Dougray Scott), o noua iubire pentru Susan si Austin Britt (Josh Henderson), nepotul de 17 ani al lui Edie, care impartaseste abilitatea matusii lui de a crea tot felul de probleme.

Marc Cherry este producator executiv si realizator. Neveste disperate este produs de Touchstone Television.

Nu pierdeti Neveste disperate, sezonul 3, care incepe luni, 20 mai 2013, de la ora 20:00, numai la Diva Universal! Serialul va fi difuzat de luni pana vineri, la ora 20:00.
  
asdasd