Michelle Pfeiffer surprinsa in pat cu un pusti de 19 ani

Miercuri, 15 Iulie 2009, Categoria: Comunicate

Michelle Pfeiffer surprinsa in pat cu un pusti de 19 ani Din 17 iulie, Michelle Pfeiffer face senzatie pe marile ecrane, in rolul unei veritabile curtezane si va putea fi admirata in intreaga-i splendoare in scene de-a dreptul incendiare in compania unui pusti de 19 ani, in superba ecranizare Curtezana. Filmul va avea premiera din 17 iulie in cinematografele CinemaPRO, Hollywood Multiplex, Movieplex, Odeon Cineplex (Cluj) si Cinema City din Timisoara, Cluj si Iasi, fiind distribuit de MediaPro Distribution.

Spre deliciul fanilor, Michelle Pfeiffer isi marcheaza revenirea cu un rol unic, complet diferit de cele care au consacrat-o in peisajul hollywoodian, odata cu lansarea in cinematografe a filmului Curtezana / Cheri.

Un film provocator, ce ne dezvaluie Parisul anilor 1920, unde Rupert Friend este Chéri, fiul unei foste curtezane, Madame Peloux, (Kathy Bates), un tanar rasfatat de 19 ani. Mama lui i-l incredinteaza mai tinerei sale prietene si rivale, Léa de Lonval, pentru a-l initia in arta amorului. Si ea o fosta curtezana, Léa este o femeie matura si experimentata, inca extrem de seducatoare. Dupa 6 ani de relatie, Madame Peloux ii aranjeaza lui Chéri casatoria cu Edmée, tanara fiica a unei alte curtezane. Léa si Chéri incearca sa accepte despartirea iminenta, realizand abia acum, prea tarziu, ca legatura lor inseamna mai mult decat placerea trupului.De curand, Michelle Pfeiffer a declarat intr-un interviu despre Lea, personajul pe care il interpreteaza in Curtezana ca: "este o femeie a contradictiilor si nu reprezinta prototipul unei prostituate. Atunci cand spui “curtezana”, cu siguranta ai in minte imaginea si calitatile unei astfel de femei. Lea era o femeie erudita, incredibil de sofisticata, o apriga femeie de afaceri si in ciuda ocupatiei era o persoana cu principii. Nu mi s-a mai intamplat pana acum sa vad o prostituata portretizata astfel. Si nu in ultimul rand, a fost bucuria de a lucra cu regizorul Stephen Frears si scenaristul Christopher Hampton din nou, practic nu am avut niciun motiv sa nu ma implic in acest proiect".

Din 17 iulie, jocul seductiei se va desfasura in cinematografele CinemaPRO, Hollywood Multiplex, Movieplex, Odeon Cineplex (Cluj) si Cinema City din Timisoara, Cluj si Iasi, odata cu lansarea fimului CURTEZANA.
  
asdasd