Diverse

  • Recicleaza cu WALL-E

    Joi, 18 Decembrie 2008, Categoria: Diverse

    Recicleaza cu WALL-E Sambata, 20 decembrie 2008, la ora 12:00, in magazinul Media Galaxy Orhideea, se lanseaza pe DVD “WALL-E”, povestea celui mai harnic si ecologist robotel din cati s-au vazut. Ii vor fi alaturi prietenii de la Ziua Verde, campanie de reciclare a DEEE-urilor, becurilor economice, inclusiv tuburi si neoane fluorescente, si impreuna vor da tonul mega-campaniei de reciclare si primenire ante-craciuneasca.
    Cum vacanta bate la usa, cei mici au toate motivele sa astepte cu nerabdare vizita Mosului incarcat cu surprize! Si, fiindca are drum lung si greu, ce-ar fi sa-i dam o mana... mai mult
  • Petrecere ABBA in Carrefour Feeria

    Miercuri, 17 Decembrie 2008, Categoria: Diverse

    Petrecere ABBA in Carrefour Feeria Vineri, 19 decembrie a.c. , la 18.30, in Centrul Comercial "Carrefour Feeria", se va lansa pe DVD cel mai vizionat film din ultimul deceniu: "Mamma Mia", comedie romantic–muzicala cu Meryl Streep, Pierce Brosnan si Colin Firth in rolurile principale. Prooptiki Romania, Universal Music Romania si Magic FM a pregatit publicului o seara de exceptie, animata de hiturile ABBA. Formatia Buzz, castigatoarea celei de-a treia editii "Megastar", va canta melodii care au ramas in istorie si in memoria a milioane de oameni din intreaga lume. Sa inceapa distractia!
    Musical-ul "Mamma... mai mult
  • Din 19 decembrie se pleaca in SEXcursie

    Joi, 11 Decembrie 2008, Categoria: Diverse

    Din 19 decembrie se pleaca in SEXcursie La trei ani de cand "Virgin la 40 de ani" facea furori in salile de cinema din Romania, vine vremea virginului de 18 ani, Ian Lafferty (Josh Zuckerman), sa starneasca hohote de ras pe marile ecrane, unde din 19 decembrie, reinventeaza comedia, in cea mai amuzanta aventura a sezonului, In SEXcursie, un film de Sean Anders, cu Josh Zuckerman, Amanda Crew, Seth Green si James Marsden in rolurile principale.
    Adorabilul Ian (Josh Zuckerman) este ultimul American virgin. Cel putin asa se simte acum cand trebuie sa mearga la facultate si toate fetele pe care incearca sa le abordeze... mai mult
  • Castiga cu Filmoteca!

    Vineri, 5 Decembrie 2008, Categoria: Diverse

    Castiga cu Filmoteca! Ati mai vazut vreun film bun in ultima vreme?
    Sau vreunul atat de prost ca ati adormit in fotoliu?
    V-a plictisit vreo comedie sau ati varsat lacrimi fierbinti la o pelicula romantica?
    Ati urmarit o telenovela (lunga si) pasionanta sau ati degustat fineturi de cinemateca?
    Povestiti-ne si noua - va premiem! Parol!
    Ce si de ce v-a placut, ce si de ce v-a enervat, vrem sa stim - poate e cazul sa ne ferim :)
    Fiti entuziasti, fiti carcotasi, fiti asa cum vreti - parerea voastra conteaza.   Va asteptam la concurs: tot... mai mult
  • TWILIGHT a ravasit box-office-ul american

    Marti, 25 Noiembrie 2008, Categoria: Diverse

    TWILIGHT a ravasit box-office-ul american Un adevarat fenomen in SUA, Twilight a pus America pe jar si a condus degajat box-office-ul, inregistrand in urma acestui week-end incasari de peste 70.5 milioane de dolari. Cu peste 30 de milioane de dolari incasati doar in ziua premierei, productia Summit Entertainment, Twilight, s-a clasat pe locul trei in clasamentul celor mai bine vandute bilete de cinema online din istorie, imediat dupa Star Wars: Episodul III - Razbunarea Sith si Cavalerul Negru/ The Dark Knight.
    Printre filmele carora a trebuit sa le tina piept in acest week-end, s-au numarat Quantum of Solace,... mai mult
  • Easy Rider la Union

    Miercuri, 12 Noiembrie 2008, Categoria: Diverse

    Easy Rider la Union Daca e miercuri, la Cinema Union e Cineclub! In aceasta seara, miercuri, 12 noiembrie, de la ora 20:00, cinefilii se strang din nou la filme si discutii, pentru a urmari si diseca filmul lui Dennis Hopper, Easy Rider (SUA, 1969). Road movie-cult, considerat una dintre Bibliile generatiei hippie, filmul pune in discutie, cu franchete, scara de valori a societatii anilor '50-'60. Hopper e unul dintre primii cineasti care au curajul sa intoarca oglinda Americii: Un om s-a dus sa caute America si n-a putut-o gasi pe nicaieri este tagline-ul filmului sau, care urmareste calatoria lui... mai mult
  • Cannes, Oscar si politica, in luna noiembrie la Union

    Miercuri, 29 Octombrie 2008, Categoria: Diverse

    Cannes, Oscar si politica, in luna noiembrie la Union Union, unul dintre cele mai vechi cinematografe din oras, revine in forta in peisajul cultural bucurestean, incepand cu luna noiembrie. Proiectii speciale de Halloween, avanpremiera unuia dintre cele mai asteptate filme ale toamnei, "Nunta muta", cele mai bune filme politice, retrospectiva Festivalului International de Film DaKino, Cineclubul Cinematecii sunt doar highlight-urile unui program dominat de filmele premiate la Cannes, respectiv castigatoarele premiilor Oscar din ultimii ani.
    Luna debuteaza sub semnul Halloween-ului, spectatorii bucuresteni putand urmari in... mai mult
  • Metroul groazei gareaza in Bucuresti

    Vineri, 24 Octombrie 2008, Categoria: Diverse

    Metroul groazei gareaza in Bucuresti Nu, nu e vorba de vreo garnitura Metrorex, ci de "Midnight meat train", filmul lui Ryuhei Kitamura care va sosi in curand pe ecranele de la noi.
    Filmarile la cele 35 de zile ale THE MIDNIGHT MEAT TRAIN au inceput pe 18 martie 2007 in Los Angeles, dar a fost un proces lung pana la realizarea sa.
    "Metroul groazei" se bazeaza pe The Midnight Meat Train, o nuvela din Volumul I al colectiei de succes Books of Blood apartinand legendarului scriitor horror Clive Barker. Atunci cand volumele I-III ale Books of Blood au fost publicate in 1984, ele l-au facut pe Stephen King sa... mai mult
  • "Macelarul din Lyon" pe ecrane din 10 octombrie

    Luni, 29 Septembrie 2008, Categoria: Diverse

    "Macelarul din Lyon" pe ecrane din 10 octombrie A fost teribilul sef al Gestapo-ului in Franta si a trimis la moarte mii de oameni. Crimele sale n-au fost judecate decat dupa 40 de ani. Intre timp a lucrat pentru CIA, a participat la capturarea lui Che Guevara si visa sa infiinteze al patru-lea Reich in America de Sud. Klaus Barbie: istoria secreta a secolului XX, omisiuni, contradictii si atrocitati in "DUSMANUL DUSMANULUI MEU", un documentar prezentat de Independenta Film.
    INTERVIU CU REGIZORUL KEVIN MACDONALD
    - De ce tocmai un film despre Klaus Barbie ? De ce astazi?
    - Facand cautari pentru un documentar... mai mult
  • Fahrenheit 9/11 redivivus

    Vineri, 30 Mai 2008, Categoria: Diverse

    Fahrenheit 9/11 redivivus Michael Moore intentioneaza sa turneze o continuare la celebrul si scandalosul Fahrenheit 9/11. Noul film, al carui titlu nu a fost inca stabilit, este cofinantat de studioul de productie Paramount Vantage, o filiala a Paramount Pictures, si va analiza evolutia Statelor Unite dupa atentatele din 11 septembrie 2001.
    Fahrenheit 9/11, o critica la adresa presedintelui George W. Bush si a deciziei acestuia de a declansa razboiul din Irak, a devenit cel mai de succes documentar din istorie, avind incasari de 119 milioane de dolari in box-office-ul nord-american. Pentru acest... mai mult
  
asdasd