Diverse

  • Orbirea lui Saramago pe marile ecrane

    Miercuri, 22 Aprilie 2009, Categoria: Diverse

    Orbirea lui Saramago pe marile ecrane "Nu cred ca am orbit. Cred ca eram orbi.Care vedeau. Oameni care vad, dar care sunt orbi"
    - Jose Saramago, "Blindness"
    In 1995, apreciatul scriitor José Saramago a publicat romanul Blindness, o parabola apocaliptica despre o epidemie de orbire care mai intai a afectat un om, apoi un oras si apoi intregul glob, cu o furie si o viteza devastatoare. Desi povestirea vorbeste despre orbire, cartea deschide ochii cititorilor spre o noua viziune revelatoare asupra lumii.
    Romanul a fost apreciat de critici ca fiind un clasic in devenire, o parabola exceptionala a... mai mult
  • Povestea miracolului de la Sf. Anna

    Miercuri, 8 Aprilie 2009, Categoria: Diverse

    Povestea miracolului de la Sf. Anna Autorul James McBride transforma povesti din copilarie si ani de cercetare intr-un roman si mai tarziu intr-un scenariu.
    Povestea din spatele romanului "Miracolul de la Sf. Anna" isi are radacinile in Brooklyn, New York, cu aproximativ patruzeci de ani in urma. Henry, unchiul lui McBride, spunea povesti ale bataliilor italiene din Primul Razboi Mondial, dar tanarul James nu cunostea inca valoarea acestor povestiri. "Unchiul meu ne povestea ce minunati sunt italienii", spune McBride. "Ne spunea povesti de razboi pe care noi copiii nu le ascultam".
    Mult timp dupa moartea... mai mult
  • Confessions of a shopaholic: din librarii - pe marele ecran

    Marti, 7 Aprilie 2009, Categoria: Diverse

    Confessions of a shopaholic: din librarii - pe marele ecran Cartea lui Sophie Kinsella, "Confessions of a Shopaholic", si cele patru care i-au urmat ("Shopaholic Takes Manhattan," "Shopaholic Ties the Knot," "Shopaholic and Sister" si "Shopaholic and Baby") au devenit deja un fenomen de anvergura internationala, care si-a asigurat un numar mare de cititori pasionati si devotati. Fiecare carte a ajuns pe lista de best-seller-uri in SUA si Marea Britanie: la un moment dat, trei dintre cartile lui Kinsella se aflau in lista Top Ten publicata de The Washington Post.
    Succesul seriei a atras atentia producatorului Jerry Bruckheimer. ... mai mult
  • Un film Simplu

    Miercuri, 1 Aprilie 2009, Categoria: Diverse

    Un film Simplu Ne plac! Sunt tineri, energici, carismatici si intotdeauna pusi pe cantat!
    Smiley, CRBL, Omul Negru, Piticu si Francezu au ajuns pe platourile de filmare in calitate de actori, in primul film cu si despre ei – Un film simplu, din 11 aprilie pe DVD.
    Produs de MediaProPictures si distribuit de Pro Video, Un film simplu se va lansa pe DVD in cadrul unui eveniment, care va avea loc la Centrul Comercial Feeria, din Baneasa, sambata, 11 aprilie, incepand cu ora 15:00.
    Fanii trupei Simplu sunt asteptati la un mega concert, deschis de Maruta, la care vor canta atat... mai mult
  • Week-end anti-Valentine’s Day

    Miercuri, 18 Februarie 2009, Categoria: Diverse

    Week-end anti-Valentine’s Day In urma acestui week-end, aproximativ 16.500 de spectatori au ales sa vizioneze "Infern de ziua indragostitilor"/ "My Bloody Valentine", un terifiant horror 3D, situat departe de orice experienta romantica, care a devenit liderul detasat al box-office-ului romanesc, fiind distribuit de catre MediaPro Distribution.
    In doar trei zile de la premiera sa in cinematografele Movieplex, The Light, Hollywood Multiplex si in reteaua Cinema City din Timisoara, Bacau si Cluj, filmul "Infern de ziua indragostitilor", distribuit de MediaPro Distribution in sase copii, a generat incasari ... mai mult
  • Razboiul mintii - Inside story [2]

    Marti, 10 Februarie 2009, Categoria: Diverse

    Razboiul mintii - Inside story [2] Premisele de la care porneste "Push / Razboiul mintii" - o lume in care oameni obisnuiti, care sunt capabili de acte uimitoare, sunt testati si controlati de o agentie guvernamentala secreta - i-a starnit curiozitatea regizorului si l-a trimis sa caute mai multe informatii pe Internet. "Am tastat 'Experimente cu puteri ale mintii'", spune McGuigan. "Aici apare lucrul uluitor. E 1949 iar Razboiul Rece e pe cale sa inceapa. Oamenii incep sa faca experimente pe ce poate mintea sa faca."
    McGuigan a aflat ca in anii imediat urmatori celui de-al Doilea Razboi Mondial, ideea... mai mult
  • Razboiul mintii - Inside story [1]

    Vineri, 6 Februarie 2009, Categoria: Diverse

    Razboiul mintii - Inside story [1] Telekineza. Clar viziune. Telepatie. Decenii intregi, guvernele din intreaga lume au investigat posibilitatea folosirii puterilor paranormale pentru a domina, pentru a intoarce armele impotriva dusmanilor, si chiar a prietenilor lor. In 1945, nazistii au facut prima incercare de a dezvolta razboinici clarvazatori. Curand dupa aceasta, sovieticii si americanii au inceput sa aiba propriile lor programe de cercetare strict secrete, incluzandu-se aici celebrele experimente de controlare a mintii MKUltra de la CIA, pentrua pregati organe de operare paranormale, unealta suprema pentru... mai mult
  • Intra cu Jason Statham in Cursa Mortala

    Marti, 3 Februarie 2009, Categoria: Diverse

    Intra cu Jason Statham in Cursa Mortala Pana unde merge pasiunea publicului pentru violenta si reality show-uri? O noua forma de sclavagism se prefigureaza la orizont: de dragul profitului, penitenciarele exploateaza detinutii spre distractia unei audiente fara scrupule, consumatoare a unui nou tip de divertisment - cursele de masini pe viata si pe moarte. Gladiatorii viitorului se lupta pentru libertate in " ... mai mult
  • Vampirii vor intampina vedetele la premiera de gala Amurg

    Vineri, 23 Ianuarie 2009, Categoria: Diverse

    Vampirii vor intampina vedetele la premiera de gala Amurg Anda Adam si Victor Slav, Dana Rogoz, Adela Popescu, Animal X, Marius Nedelcu si Alexandra Seles, Alexandru Papadopol si Ioana Ginghina sunt doar cateva dintre vedetele care vor fi prezente in aceasta seara la CinemaPRO, unde cu incepere de la ora 20.00, va avea loc premiera de gala a mult-asteptatului film Amurg/ Twilight.
    In plus, in aceasta seara oaspetii vor fi intampinati pe covorul rosu de vampiri veritabili si vor putea asista la un show memorabil de street dance oferit de trupa Jackpot, din care nu va lipsi legendara coregrafie a piesei Thriller.
    Regizorul ... mai mult
  • Twilight la Cinema PRO

    Luni, 19 Ianuarie 2009, Categoria: Diverse

    Twilight la Cinema PRO Vineri, 23 ianuarie, cu incepere de la orele 20.00, va avea loc la CinemaPRO mult-asteptata premiera a filmului "Twilight"/ "Amurg" in Romania, un super eveniment de gala de la care nu vor lipsi cele mai in voga vedete ale momentului.
    O calatorie in lumea supranaturala a vampirilor, premiera filmului Amurg in Romania va fi omagiata pe cele mai alerte ritmuri de dans, printr-un show special de street dance oferit de trupa Jackpot.
    Cu incasari de peste 260 de milioane de dolari in intreaga lume, Amurg este o nonconformista poveste de dragoste, dintre un vampir si o ... mai mult
  
asdasd