Informatii generale

Oras: Constanta
Varsta: 89 ani
Zodie: Varsator


Mai multe poze


Blocheaza utilizatorul

(Actiunea nu ii va mai permite lui Mihail sa comunice cu tine)

Raporteaza spam/abuz

Mihail Teodoru (mosulbatran)

Poza este"batrana"deoarece eu am intinerit,am 82(optzeciDOI si cu ocazia Anului Nou,urez intrgii echipe filmoteca.ro si celor foarte multi,CONT-isti,Ani Multi,viata lunga si multa,multa,sanatate,ca-i mai buna ca toate.LA MULTI ANI TUTUROR.


Despre mine

Pensionar umblat prin toata lumea 50 ani

Ce imi doresc de la prima intalnire: O strangere de mana

Mancarea preferata: Mexicana

Muzica preferata: Ambient

Sporturi preferate: Inot

Genul de filme preferate: Muzicale


Persoana ideala

Sunt foarte apropiat de persoanele care afiseaza simplitate,chiar din pozitie superioara,respecta alte persoane,in special femeile,indiferent de varsta,pozitie sociala,fizic.Sa fie un adevarat OM.


Despre mine mai in detaliu

Sunt un om,care pretind ca am caracter,imposibil de manipulat,in nici o directie,nu accept langa mine,oameni lipsiti de caracter,detest oamenii care isi dau importanta,chiar daca o au,demagogia,minciuna.


Viata mea in cuvinte

Linistita,lipsita de griji dupa o munca de o viata intreaga,pe mare,cu raspunderi vitale,indeplinite,care mi-au dat satisfactii morale,sunt,INCA,sanatos,am dus o viata foarte echilibrata,in ciuda posibilitatiilor si tentatiilor,acum culeg roadele,consider eu, meritate si cuvenite.Dispun de o maje satisfacatoare,nu sunt dator nimanui,nu sunt implicat politic(dupa PCR),prin functie eram obligat.Acum privesc,la TV si comentez,dar numai in familie,daca sunt lasat in pace cu ineptii socio-politice.


Hobby-uri (cu ce imi umplu timpul liber)

Muzica Mexicana,utilizarea calculatorului informatii-stiri-filme,ascultarea comentatorilor/analistilor TV nongemagogi.


Formatii, cantareti preferati

Stefan Banica Jr.fotografii dealungul a 81 ani,sofatul cu volanul pe dreapta si pe stanga,ciclismul,patinajul si in mod deosebit,atunci cand am posibilitatea,mersul pe jos.

Prieteni

Activitatea recenta

  • Nu exista nicio activitate recenta.
  
asdasd