Pro Video lanseaza filmul Fire and Ice: Cronica Dragonilor pe DVD

Vineri, 23 Ianuarie 2009, Categoria: DVD & Blu-Ray

Pro Video lanseaza filmul Fire and Ice: Cronica Dragonilor pe DVD De la "Armageddon" si "Titanic", producatorul efectelor speciale, Evan Jacobs, alaturi de cunoscutul regizor Pitof, au adus scenariul productiei "Fire and Ice: Cronica dragonilor" pe platourile din Romania. Prima co-productie romaneasca cu efecte vizuale spectaculos realizate va putea fi vizionata din 23 ianuarie pe DVD.

Cu o distributie de exceptie, care ii include pe John Rhys Davies, Oana Pellea si Razvan Vasilescu, "Fire an Ice: Cronica dragonilor" este o istorisire medievala cu personaje de poveste si creaturi fantastice, toate puse in lumina unor efecte speciale de Oscar.

Ca in orice basm clasic, si de aceasta data vom intalni, regi, regine, cavaleri si printese a caror poveste este incununata de magia vremurilor de pe alte meleaguri.

Rolul printesei Luisa i-a revenit lui Amy Acker, cunoscuta publicului din seriale precum “Alias” sau “Supernatural”, iar cel a lui Gabriel, cavalerul indragostit de frumoasa printesa, actorului Tom Wisdom, pe care l-am intalnit in productia “300”.

"Mi-a placut sa fiu printesa luptatoare, pentru ca m-am putut imbraca in haine lejere, am stat cu baietii, m-am batut, am vanat dragoni, am calarit, intr-un cuvant am facut toate lucrurile cool pe care de obicei le fac doar barbatii", povesteste dupa filmari Amy despre pesonajul interpretat.

Lupta purtata pentru suprematie de catre cei doi dragoni a captivat pana la final iubitorii efectelor speciale, inregistrand un rating de 12,4 la difuzarea filmului pe Pro TV. "Fire and Ice" este produsul unei echipe venite din toate colturile lumii, adunand la un loc viziuni cat mai diferite in filmarea si realizarea peliculei.

De vineri, 23 ianuarie "Fire and Ice: Cronica dragonilor" va fi disponibil pe DVD in marile centre comerciale si magazinele de specialitate din toata tara.

Un film la un pret recomandat de 49,9 Ron.

  
asdasd