Persona - Festivalul Filmului Franco-Roman

Miercuri, 11 August 2010, Categoria: Festival

Persona - Festivalul Filmului Franco-Roman Au mai ramas cateva zile pana la expirarea termenului limita de inscriere in Festivalul PERSONA!

Data limita de inscriere in festival a fost prelungita pana pe 15 august 2010! Selectia oficiala e deschisa tuturor scurtmetrajelor franceze si romanesti (fictiune, animatie sau film documentar) produse dupa octombrie 2008 si care nu depasesc 30 de minute. Prima editie a Festivalului Filmului Franco-Roman PERSONA va avea loc intre 7 si 10 octombrie 2010 in Salon de Provence, Franta. Organizatorii isi propun sa prezinte si sa incurajeze productiile de calitate – franceze si romanesti – si sa favorizeze dezvoltarea schimburilor si co-productiilor intre cele doua tari. PERSONA intentioneaza sa promoveze un cinema personal, in care autorii cu o viziune proprie sa gaseasca un loc de intalnire favorabil cinematografului de autor. Festivalul isi propune pe aceasta cale sa devina si un important spatiu de expunere a filmului romanesc in Franta, in care productiile autohtone autentice sa se bucure de vizibilitatea pe care o merita.

PERSONA este organizat de asociatiile Rue de l’Agneloun si Salon-Teliu, cu sprijinul Primariei Salon de Provence si se va desfasura in sala Atrium din spatiul Charles Trenet (17 Boulevard Aristide Briand 13300 Salon de Provence).

Din echipa festivalului fac parte regizorul Vlad Trandafir (Director artistic), Michèle Blanc-Pardigon (Director administrativ), Alexandra Trandafir (Director administrativ), Andrei Idriceanu (Coordonator website), Alexandru Radu (Coordonator tehnic), Ileana Popescu (Asistent de proiect).

Pentru informatii suplimentare, urmariti site-ul festivalului: http://www.festival-persona.com/
  
asdasd