Noaptea Globurilor de Aur la TVR

Joi, 7 Ianuarie 2010, Categoria: Noutati

Noaptea Globurilor de Aur la TVR In noaptea de 17 spre 18 ianuarie, pe TVR 1 si TVR HD, telespectatorii vor putea urmari "Noaptea Globurilor de Aur". Programul cuprinde filme laureate ale Globurilor.

Astfel, de la ora 21.00 se va difuza multipremiatul "Tess". Apoi, cu cateva ore inainte de transmisiunea directa de la Los Angeles, TVR 1 a programat "Inocentul", cu Anthony Hopkins, film al carui regizor, John Schlesinger este si el un detinator al trofeului Globul de Aur. De la ora 01.00, o alta capodopera care a obtinut distinctia Golden Globe, "The Hours", va preceda transmisiunea directa. Nicole Kidman, protagonista acestui film, va fi una din amfitrioanele galei Globurilor 2010.

Incepand cu ora 4.00, "Noaptea Globurilor de Aur" va fi transmisa in direct cu interventii din studioul TVR 1, cu invitati-surpriza din lumea modei si a filmului.

In plus, luni seara, in prime time, TVR 1 va difuza inregistrarea integrala a galei.

Al doilea eveniment important din televiziunea si cinematografia mondiala va fi difuzat la TVR 2 - Premiile Screen Actors Guild, eveniment ce se va desfasura in California, Auditoriumul Shrine.
  
asdasd