Incredibilul Hulk - acum pe DVD

Vineri, 23 Ianuarie 2009, Categoria: DVD & Blu-Ray

Incredibilul Hulk - acum pe DVD Vesti bune pentru fanii benzilor desenate Marvel care l-au adus pe lume pe celebrul Hulk: se lanseaza pe DVD cea mai recenta pelicula dedicata celebrului monstru, intruchipat de aceasta data de Edward Norton. Un rol “monstruos” de provocator, care ni-l prezinta intr-o ipostaza inedita pe protagonistul megasuccesului “Fight Club”. Liv Tyler, William Hurt si Tim Roth intregesc distributia de exceptie, intr-o productie memorabila, de colectie.

Trebuia sa descopere o metoda care sa accelereze vindecarea ranilor la soldati. Dar se joaca cu focul, supunandu-se unui experiment periculos, si radiatiile il transforma pe omul de stiinta Bruce Banner (Edward Norton) in... Hulk, un monstru verde, extrem de puternic, imprevizibil si violent. Distruge orice si pe oricine ii iese in cale si reuseste sa fuga. Proiectul scapa de sub control si ii pune pe jar pe coordonatorul proiectului, generalul Ross (William Hurt), si pe fiica acestuia, Betty (Liv Tyler), cat si guvernul american, care comandase proiectul.

Ani mai tarziu, Banner este reperat in Brazilia. Pe urmele lui pornesc trupe speciale, cu misiunea de a-l captura si de a-l preda autoritatilor americane pentru a fi studiat si folosit de oamenii de stiinta intr-un proiect diabolic: crearea de soldati invincibili. De parca nu era destul, devine si tinta unui grup de huligani. Incoltit din toate partile, nu mai reuseste sa-si controleze furia, iar Hulk, alter ego-ul sau, iese iar la iveala, dezvaluindu-le vajnicelor trupe de soldati cu cine au de-a face. Liderul lor, Blonsky (Tim Roth), afla adevarul despre proiect si, pentru a dobandi, la randul sau, super-puteri, se supune aceluiasi experiment care promite sa-l faca invincibil.

Hotarat sa se dezbare de monstrul din el, Banner revine in laboratorul in care lucrase pentru a afla adevarul despre experimente si mutatiile generate de acestea. Betty, pe care o iubeste dintotdeauna, este de partea lui si vrea sa-l ajute sa controleze monstrul, dar Banner refuza ideea ca nu va scapa de flagelul Hulk. Ultima salvare? Mr. Blue, un profesor care incearca sa suprime aparitia monstrului printr-o procedura secreta. Ross si Blonsky sunt insa din nou pe urmele lui Banner. Ba, avid de putere, Blonsky chiar bea din sangele iradiat al lui Banner si se transforma intr-un monstru infricosator, care pune viata tuturor in pericol. Va reusi Banner, in cele din urma, sa preia controlul asupra fiorosului Hulk si sa scape de planurile malefice ale fostului sau sef?

Dincolo de arhetipul monstrilor care au facut istorie mai intai in revistele de benzi desenate si apoi in filmele hollywoodiene, Hulk este un personaj simbolic, care atrage in mod necesar intrebarea: pana unde merge fanatismul stiintific si ce consecinte pot avea experimentele abuzive, care ignora totul pentru a obtine mai multa putere, mai multe resurse, mai multa distrugere?

"The Incredible Hulk" - O productie Universal Pictures, distribuita de Prooptiki Romania. Bonusuri: comentariile regizorului Louis Leterrier si ale actorului Tim Roth, trailere. Pret recomandat: 54,9 lei. Filmul este disponibil acum pe DVD in magazinele Diverta, Media Galaxy, Carrefour, Flanco, Altex, Real, Libraria Alexandria, Dedeman, Librariile Humanitas, Librariile Carturesti, MyMovie si altele.
  
asdasd