Cand un barbat iubeste o femeie - acum pe DVD

Joi, 5 Martie 2009, Categoria: DVD & Blu-Ray

Cand un barbat iubeste o femeie - acum pe DVD La inceputul lunii femeilor, aveti ocazia sa revedeti - acum, pe DVD - filmul "Cand un barbat iubeste o femeie", o poveste de dragoste memorabila, cu Meg Ryan si Andy Garcia in rolurile principale. Pelicula prezinta drama unei familii dezbinate de alcool, in care un barbat iremediabil indragostit de cele “600 de zambete diferite” ale sotiei lui incearca s-o elibereze de viciul care le-a distrus relatia.

Alice (Meg Ryan) si Michael (Andy Garcia) par insasi personificarea fericirii: se iubesc ca in prima zi, au doua fetite superbe si o viata lipsita de griji materiale. Ce si-ar mai putea dori? Pana cand un accident scoate la iveala ca Alice este dependenta de alcool si o determina sa se interneze intr-o clinica de dezintoxicare. Tratamentul le da speranta ca totul va reveni la normal, insa Alice revine mai schimbata decat plecase.

Dependenta ei ii secatuieste pe amandoi de energie, ii instraineaza, ii inversuneaza pe unul impotriva celuilalt. Sufocata de durere si confuzie, relatia lor devine de nerecunoscut. Michael se simte pierdut in golul care s-a creat intre ei si aproape ca nu-si mai recunoaste sotia, nu mai stie cum sa se apropie de ea, cum s-o ajute. Vrea s-o sprijine in lupta cu dependenta, insa ii este tot mai greu s-o inteleaga. Totodata, Alice refuza sprijinul, vrea doar ca sotul ei s-o accepte… cu tot cu viciu. Amandoi se simt frustrati si neintelesi, iar de aici pana la izbucnirile de furie mai este doar un pas. Daca vor reusi sau nu sa-si salveze casnicia si sa redescopere iubirea care ii lega odata vom afla urmarind "Cand un barbat iubeste o femeie", disponibil acum pe DVD.



Dincolo de povestea de dragoste atipica, filmul impresioneaza prin fidelitatea cu care "radiografiaza" influenta alcoolismului asupra vietii de familie si reda amalgamul de sentimente si ganduri contradictorii ale dependentilor si ale "victimelor" colaterale. O lectie de viata cu adevaruri dureroase si dureri adevarate, cu intrebari incomode si raspunsuri dificile, in care Meg Ryan si Andy Garcia ofera, incontestabil, dovada excelentei in interpretare. Un film de colectie, produs de Touchstone Pictures si denumit de ABC Radio "o sarbatoare de neuitat a spiritului uman". Distribuit pe DVD de Prooptiki Romania. Pret recomandat: 29,9 RON.
  
asdasd